A mommy :)

wihooo det har hunne hända mkt nu. Lina och micke har fått en bebe. En liten tjej blev det iaf :) så spännande. Jag trodde hela tiden att det skulle bli en pojke. Men icke sa nicke. Återstår att se vad namnet blir.

Åker väl upp så fort som möjligt när dom fått ordning på allt och radhuset är fixat. Spännisch.

I vilket fall som helst har jag gått och blivit sjuk så jag är väldigt förskyld nu vilket suger. Men jag lägger inte av och festar för det för nu är det födelsedags fest i hsand idag :D:D wihooo

KISS/Katja

Tillbaka

Såhär känner jag idag..Helgen blev så jäkla kort! Bajs a...så alldeles snart ska jag tillbaka till svall och det blir tv såklart, gossip girl och one three hill står på tablån. Håret måste färgas oxå så det blir en duality i duschen. Får nog bestämt ta och färga det på salongen snart.
Imorn äre fullbokat med kunder på mig skulle jag tro. Har ett litet projekt på morgonen som jag ska ringa till tess och höra vad jag ska göra :) men det komma gå bra.

Ahh just detta händer i veckan:
*Måndag: Äntligen Tila Tequila på tv:n efter helgens uppehåll.
Tisdag: Alex kommer bli tillgänglig via telefon igen. (Han har varit ute i skogen i en vecka nu :O)
Onsdag: Morgonmöte på salongen. Greys på tv:n
Torsdag: Börja fundera på outfit till helgen och köpa presenter.
Fredag: LÖN! Inhandla sprit, klänning m.m. ALEX KOMMER HEM <3
Lördag: Födelsedags fest i Hsand. Party party.
Söndag: Bakis och bara mysa med alex.

see ya'll /// Katja

Toppen fredag

wohoo fredagen hade planerats såhär av mig: Lata mig i sängen och kika på min plasma tv :P men så blev det inte.

Jag spenderade nämligen kvällen med tess från jobbet. Vi var och kika på Lena och Orup, vi ramlade nämligen över några gratis biljetter. Wihoo så att ja det blev gamla goda klassiker. Men ett minus var, vaaa faan var baren? Det fanns bara chips och dricka att köpa :S whata

När konserten var slut så stog vi på gästlistan på stadshuset där det var love up north. Massa band som spela som ceasar (dom var grym), Johnossi (dom var oxå bra)+ teddybears sthml som vi inte hann se för vi gick hem och sussa innan det tyvärr. Men kvällen var höjdar rolig. Blev till slut en billig kväll.
Nu är det stjärnor på is som gäller och sedan sussa gott. Är slut idag efter jobbet. Hoppas alla brudar har det roligt på 80 tals festen. Synd att jag inte kunde närvara. ///katja

Vänner består

Tänkt nu har det gått ca 4 månader man tog studenten och lämnade skolan för gott. Nu när man börjar tänka efter så känns det jätte konstigt :/

Jag menar man har ju i princip börjat ett helt nytt liv i en annan stad med inga förutom joulin :) som jag kände. Plus att jag får jobba med det jag tycker är allra roligast nämligen vara frisör. Gesällen kommer bara närmare och närmare och det är oxå läskigt :S

Ibland önskar jag ändå att man hade kvar tryggheten i skolan oxå plus alla kompisar där uppe för jag saknar verkligen att träffa jossan, angelica eller jonna bara för en snabb fika eller liknande :( .

Och jag önskar att man kunde få träffa carina som man brukade förut, hitta på allt vi nu gjorde, plus att frå träffa lina som kommer börja ett helt nytt liv med sin lilla bebis om mindre än två veckor. Ibland är det faktiskt riktigt tungt. Man känner att folk är påväg att bli vuxen.

Jag önskar dessutom att alex kunde komma hem från boden nu och aldrig mer åka upp dit. Och så skulle jag mer än allt vilja att han flyttar in hos mig men man får inte alltid som man vill.

Saknar tess som befinner sig i usa och kommer inte hem om förrän ett år. Tänk om saker förändras och vi tappar kontakten? Nä så får det aldrig bli!! Vilken hemsk tanke.

Men det är tur att jag har Joulin i svall, vi får bara se till att träffas oftare ;) som vi sa hehe.

KAN NI INTE ALLA FLYTTA TILL SVALL SÅ VORE ALLT MKT ENKLARE? :)

Glöm aldrig bort era vänner. Det är en av de viktigaste sakerna ni har runt er. Kärlek till er brudar:) (plus alex)

GLAD!!!

Tänka sig...det jag inte trodde fanns på sko affärerna i Svall, dvs ett par stövlar som är över knät, HAR JAG FUNNIT :D

Men dock är dom inte precis så lärhöga som jag vill ha dom men dom duger så länge. Dessutom är dom mina för 600 spänn. Det gillas ;) Om ni undrar vart ni kan hitta skorna så fråga mig :)

Tokyo jane nr2

redan helg :) det hinner gå så fort men det är alltid trevligt med lite helg. Angelica kommer till svall idag så vi ska mysa ute ikväll. Sitter hos alex nu och ska strax bege mig till spegeln och lägga på lite spackel. Känner att jag har nån finne påväg upp :O.
Har iaf nu skaffat mig ett nytt tokyo jane armband, ett i läder med två små berlocker på :D jättefint. Fick dock inte tag på nåt svart utan dom hann ta slut innan jag hann dit! Så det bidde ett vitt. Ah just har hunne köpa lite nya kläder i veckan. En grå tröja som man kan ha som klänning, ett par glansiga tights (inte i skinn eller latex), och en svart klänning med ett axelband som är en hit i höst tydligen.

Köpa lista idag! (Eller titta lista iaf)
*Ett svart midje skärp från Gina
*Titta efter ett par lårhöga stövlar (lär inte finnas här)
*Jacka
*Något smycke av nå slag
*Vin öppnare ;)
ha en bra helg. Det ska iaf jag

seg katja

oj oj nu vare länge sen jag blogga :P ajja whatever, det händer väl aldrig intressanta saker i mitt liv haha ;)

har iaf köpt en tv nu en lcd sådan och jag fick punga ut för det själv. DET SÖG! Men jag måste ju ha en. Har fått ett bord till lägenheten så det är bara fixa en duk nu och så måste jag ha kuddar så jag kan bulla upp mig i sängen. Perfect:)

Igår var det iaf visning med shwartskopf (varav namnet jag inte kan stava) som var jätte bra! Fina och coola grejer. Vi fick även med oss en goodie bag med saker :D me like.

Till helgen händer följande: Fredag åka till alex och sova där till lördag.
Lördag tillbaka till svall och då komma angelica så vi ska börja kvällen med sex party :D:D:D::D hos tess från jobbet och sedanh blire utgång=soft!
Söndag är min status BAKIS! blir en kul helg kan jag tippa på ciao

RSS 2.0