tillbaka i sverige...

nu är jag tillbaka och det är väl både bra och dåligt! hade gärna vela stannat och sola en vecka till om det hade varit i grekland eller något annat land än turkiet! bläää...inte igen..för mkt turkar och skit..LÄMNA MIG IFRED FÖR FAAN!

men partyt har man väl inte kunna klagat på haha...det blev mkt kan jag lova,men inte blev jag bakis för det! Snittet på sömnen in våran klass ligger väl iaf runt 4 timmar haha så man kan ju bara tänka hur mkt fest det har blivit!

vad shoppade jag då? ett flätat läder snöre som jag kan ha runt skallen, två björn borg trosor, ett par björnborg kallingar och så en fotlänk..inte mkt men shoppingen var som sagt sämst där.. ALLT VAR JU SÅ HIMLA ÄKTA! NOT!!!!!!!!

men nu sitter jag iaf på alex och väntar på att han ska komma hem..det var tre veckor sen sist jag träffa han nu..saknar honom så. vill ju ha lite nam nam oxå haha ;) men bilder kommer lite senare men jag kan iaf hänvisa till resten av brudarna i klassen..dom lär ha saker utlagda på både bilddagboken och bloggar ;)


Sunshine here we come!

OHHHH nu är det farligt nära. Om ca ett dygn då är jag i Turkiet! :D jag är så himla glad och nervös och allt möjligt just nu! Vill bara komma fram och börja festandet, solandet och badande som kommer att hålla i sig i en vecka :D :D:D:D:D::D

dagen idag har gått VÄLDIGT fort konstigt nog. Fick reda på hur det gick på nationella. G+ på muntliga vilket jag tyckte INTE ALLS var nå bra och VG på skriftliga! HMMMM jag vette fan om jag gilla det läget riktigt! Men carina sa att hon kommer inte basera mitt slutbetyg på detta eftersom att jag många ggr har fått klockrena MVG på muntliga och skriftliga prov :D så det känns ju jätte bra! Allt annat än MVG duger inte för mig. no no!
Nu ikväll blire iaf att packa färdigt och sedan så blire pizza med syrran på helenas! Sen så känner jag mig jävligt sugen på att dricka en cider ikväll. Tro jag ska ta och göra det! Liksom fira att man får ledigt ett tag nu :D

ajja sista inlägget blir det här nu innan resan så allt jag kan säga är: SEE YOU LATER SUCKERS

Bara för att det snart är FEST!


Turkiet! Två dagar kvar

Nu är det inte länge kvar! Två dagar och nu börjar jag drabbas av den fruktade rese nervös attacken. Jag kan tänka mig hur det komma vara, min mage kommer vara FUCKED UP!
Speciellt i väntan på att planet ska lyfta! HEJ DIARRE ATTACK! HÄR KOMMER JAG :P

3 dagar kvar= VÄLDIGT MKT RESEFEBER

nu sitter jag kvar på skolan en sväng. Måste skriva lite religion! Det är så svårt! :( och så är jag lite less på skolan nu faktiskt! Jag vill ha semester idag :D men snart så! Har börjat packa lite smått nu iaf! Det kommer att bli en tung väska kan jag lova, storhandlade även på apoteket idag. Diarre tabletter (utifall att :P ), bakterie dödande våt servetter, rese tandborste och en liten mini tandkräm. Har ju varit och handlat där förut men då blev det bara resorb. Som lär vara nödvändigt :P hihi!

ja annars kan jag ju säga att jag fick en oväntad lön idag , det var kul. Nu fick man lite oväntade pengar och sånt gillar ju naturligtvis jag :D
måste ner och växla pengar strax. See you

hyffsat less och rastlös!

hela helgen har varit typ händelselös! Ja iofs förutom fredagen. Sminkade mig på makeup store, det blev så himla fint. Turkost och pistage grön var färgerna. Så himla fin. Lägger upp en bild på det sen! Sen bar det av mot spränkan för studentfest för tess. Som nu har tagit studenten från nordvik. Det var sjukt trevligt men det var synd att jag inte kunde dricka så mkt för jag skulle köra tidigt dagen efter!

Lördag och söndag blev det jobb. Fick köra till övik hemifrån i lördags och köra hem efter jobbet! Faaan vad nice det var! Älskar att ha körkortet! :D tihi...söndagen på jobbet var iaf så JÄVLA tråkig för det var SÅÅÅÅÅ lite folk. BORING! Så jag var så himla less hela söndagen och efter det skulle jag klippa fyra st så jag var inte hemma förrän nio på kvällen :( drygt! Men lätt värt cashen! sen aå saknar jag alex så mkt..faan det är drygt att vara ifrån varandra i tre JÄVLA veckor! SEn så träffas vi som tur är när jag kommer hem från turkie;D men sen är det tre veckors uppehåll igen. Han kommer inte ens på min student för jävlarna inte låter han få ledigt! HATA LUMPEN!!!!!!! men jag kan ju inte göra så mkt åt dig, förutom att gilla läget (ARG MIN) ajja nu ska jag gå på stan och köpa en mineral foundation och ett linne tro jag ;)

ciao

livets fucking ord

ofta då ...religion nu och jag "forskar" om livets ord! tur att man inte är medlem i någon sådan grupp!
Huvva! igår tjänade jag iaf lite peninga på bal frillan på theres och så gjorde jag sminkningen oxå, det blev jätte fint :D längtar tills jag oxå får gå..ska försöka lägga upp en bild på na när jag kan!

nu måste jag fortsätta jobba! ciao

9 dagar kvar

nu håller jag nedräkning till avfärdsdagen :D iaf jag har hämtat ut mitt körkort nu och man ser ut som en gris på det. Eftersom dom har nya slags kort nu så ser dom jätte hemsk ut..suddiga och grejor :S ajja men det är ju bara körkortet! Det komma väl inget nytt förrän om sisådär 10 ÅR!

jag får härda! Nä nu palla jag inte skriva mer ciao!

japp då vare bara 10 dagar kvar!

jisses tiden går fort närm an har roligt! alltså man hinner inte tänka för att nu smäller det snart..10 days to alanya haha klart och betalt! resan och all inclusive typ free! Vi har ju som sagt gjort oss förtjänt av det eftersom vi har kämpat så mkt med klass kassan! så vi är värda detta brudar! ;)

igår köpte även dom flesta i klassen bal biljetterna som vi OXÅ får betalt ur klass kassan! Det är bra härligt ibland när man får det gratis hihi! idag åker jag hem till kramfors har tagit ledigt imorn gen eftersom therese tar studenten nu och imorn äre balen så hennes frippa ska fixas hihi! sen så måste jag oxå åka och hämta mitt körkort som har kommit ...ÄNTLIGEN! :D :D jag är sååå nöjd!

Undra om man ska ta sig en tur med bilen bara för att jag kan? :)

RSS 2.0