Så jävla sant...

"Så säg mig vad vi väntar på, säg mig vad du tänker....."


///Katja


Long hair!

Nu är det gjort. Har köpt, färggat in, klippt till och satt i löshår. Dock är det bara sånna med clips. Skulle ALDRIG palla att ha nåt mer. Jag är för bekväm. Men jag måste säga att jag känner mig jävligt sexig i långt svall :D



///Katja

Går bra nu!

Wihoo jag är på så väldigt bra humör nu förtiden. Ingenting kan stoppa mig nu :) Jag har satt i löshår nu och det ser nice ut. Väldigt långt men bra ändå ser ut som en liten slyna enligt vissa haha.

Annars är et rätt lungt på jobbet men det ordnar nog upp sig här framöver :)

Btw Håkan H är bra pepp musik <3 ///Katja


Whatcha say boy?



////Katja <3


Happy face!

Jadu denna helg har gått fort :P har varit en jättebra helg! Var länge sedan sist man hade en sån här fin söndag oxå. Åhh gilla gilla <3

Jag tror att det är nåt bra påväg att hända men jag tänker absolut inte ta ut nåt i förskott. Men jag har en känsla av att det här kommer bli skitbra. Tror nog att jag ska fortsätta läsa horoskopet mitt eftersom det verkar stämma.

Something is going to happen and it's fucking good :)

Hej svejs lingonfejs ///Katja

Röda håret!

Bilderna kanske inte är dom allra tydligaste men vi testar och ser!


Före:


Efter:


Bilderna kanske inte blir så där jätte tydliga men man kan ändå se ganska stor skillnad. Det lyser in real life :D haha///Katja

Ojsan!

Tänkte skriva ett litet inlägg om vad som händer i Katja Kaj's intressanta liv just nu.

*Jag har fått en sån ego boost så det inte är sant. Varför? HEMLIS :D

*Har fortfarande inte kommit på nåt bra sätt att spara pengar på inför nästa månad. Jag har insett att månaden inte kommer vara att leka med.

*Måste bara börja dansa!!!

*Ikväll är det fest ;)

*Imorn bitti är det Sverige-Finland OS hockey kl 06.00 typ. Finland krossar Sverige.

*Jag är hungrig som ett svin nu så jag lagar Pytt i panna...

*Ah just har avfärgat och färgat håret. Knall rött is the shit.

*Har inte sovit ordentligt på några nätter nu haha:P

Skriver mer sedan(håller på att somna vid datorn) ////Katja

Årets Loop:D



Tackar :D Nu kör vi :D ///Katja

Oh happy day :)

Vilken alldeles underbar dag att jobba idag! Är på väldigt glatt humör och det känns great. Undra varför? ;) ///Katja

Hästpojken

Jag har ju hört den förra skivan dom hade tidigare men jag fastnade inte för allt för många låtar där. Men däremot har jag börjat lyssna in deras senaste skiva :) den är helt underbar!!!



Kul att lyssna på lite svensk musik ibland faktiskt ///Katja

Bannlys 14/2 från kalendern!

Nu kommer den arga bitterfittan fram. Jag hatar ALLA HJÄRTANS ÄCKEL DAG över allt annat. Kan det bero på att den dag tidigare när man har haft partner inte har fått uppskattning? ÖHH JA..jag älskar romantik i lagom mängd och förväntar mig alltid att få nåt tillbaka när man ger och ger. Men i alla fall är det tydligen inte så MORR! Nu säger jag inte att man måste komma med världens största blom bukett och köpa ett dyrt smycke. NEJ, kom med frukost på sängen eller en kram där man får veta att man är världens underbaraste. Det är dom små gesterna som räknas.

Men hur var då årets mest romantiska dag då? Ja man ska väl inte klaga ;) Tack och hej leverpastej ///Katja kaj

Haha Åre <3

Kommer in lite pics här. Skriver mer sedan :)







Orkar inte lägga in fler bilder just nu. Kommer hamna fler här eller på Facebook. Håll utkik :D///Katja


Framme...

Japp då är vi i åre och jag är lite påverkad. Klockan är 10.16 hahaha! Men solen skiner och det är varmt som satan :D



crazy katja says hej svejs lingon fejs! ///Katja

Åre 2010 yeah :D

Håller på och donar här hemma innan det blir avfärd inatt! Hur ska detta gå? Jag kommer vara trött som en sate med jag brukar säga: Sova får man göra i graven ffs. Har till och med poppat min första cider för helgen och klockan är bara 20.00 haha:)

Ajja hoppas ni har en bra helg för det ska defenitivt jag ha///Katja


?

Hmm jag kände för att skriva för en liten stund sen men nu när jag börjar skriva, VAD SJUTTON SKA JAG SKRIVA?

*Kan dra lite snabbt att jag är förkyld. Näsan rinner och man är sådär seg i kroppen. Inte roligt med tanke på att vi ska till Åre i helgen.

*Mina återkommande finnar kommer tillbaka hela tiden. Dom verkar samlas kring ett ställe och det gör mig jävligt förbannad.

*Jag har toppat igenom håret. Eller snarare Sofie har gjort det.

*Tyckte det var jävligt skönt med en lugn helg, den som va men nu känner jag att jag har lite abstinens efter att få komma ut :)

*Vill se mkt filmer på bio nu bla, The Wolfman och Farsan. Mamma ska komma hit framöver och så ska vi se Farsan tillsammans :Dd hahaha!

*Jag sparar pengar men inser att nästa månad kommer vara en knaper månad :S med tanke på att vi var utomlands. Förhoppningsvis är det inte allt för mkt roligt som händer nästa månad(allt kommer garanterat hända då!!)

*Min tri brow från Make up store är i princip slut men jag vill inte gå och köpa en ny. Kostar ju pengar, och H&M's har ju funkat bra men den verkar alltid vara slut där!?

*Jag har köpt en ny kalender så jag ska kunna hålla koll på mitt hektiska liv :D haha!

*MÅSTE BOKA TVÄTT TID!

Nu ska jag fixa frulle och sedan dra på jobbet. See ya///Katja

Vårmode a la Katja :)

Är det nån annan än jag som har börjat märka att alla butiker sakta men säkert får vårkläder!? Hur bra är inte det :D blir mycket ljusare och roligare kläder..Jag vet redan vad jag kommer strutta runt i till våren/sommaren. Här har ni lite bilder :)



Japp det kommer vara marin inspirerat mode för mig i vår. I love it. Ser så fräscht ut med chinos och marin randig tröja med vita tygskor till. GILLA! Sen en annan favvo för min del är blommiga klänningar med gladiator sandaler till. Funkar både till vardags och fest.

///Katja

Dance off!

Jag och syrran vaknade utvilade imorse. Nykter lördag är lika med en pigg söndag :D enda positiva med att inte gå ut på en helg!

Vi gar varit ut på Birsta idag och små shoppat litegrann. Jag inhandlade en mössa och nya tights :D

Ahh just det vi har dansat nu på eftermiddagen oxå till våran gamla favorit Flo rida :D elevator, in the ayer och low hahaha! Därav mina miner haha



Är inte mössan vacker? Den där kommer jag köra stenhårt med i Åre :D ///Katja


Bite me :D

Men dessa vampyrer, vad är det som gör att jag blir så galen. Fast iofs denna goding har jag tyckt vare het innan han spela vampyr oxå. Ian Somerhalder tror jag det stavades :P han kommer vara med i den nya serien Vampire Dairies (faaan hur stavas det?) Serien börjar på torsdag på sexan :D



Åhhhh mums! ///Katja


Nu kör vi :D

ÄNTLIGEN ÄRE DAX! Om en halvtimme sparkar årets Melodifestival igång. Varje år när hela shlager jippot är slut så längtar jag till nästa års upplaga :D och nu är det dax. Kvällen till ära står kära Övik värd för. Hade jättegärna vela varit där men var för sent ute med biljetter.
 Men om det är nån som har biljetter till finalen i Globen och känner att du vill skänka dom till mig. PERFEKT!

Ja nu ska jag fortsätta dunka lite shlager i högtalarna :D ha en trevlig kväll allihopa. Det kommer jag garanterat ha :D ///Katja

Knall röd!

Jag har ju sagt nu ett tag att jag är sugen på att bli knallröd till våren/sommaren igen. Men jag skulle vilja ha det nu, typ snart! Inte för att jag inte trivs i min lila/röda färg nu men jag är sugen på nåt nytt hehe :D men det slutar nog med att jag väntar till våren.. Spana in bilderna nedan:

Jag i sommras/höstas!



Jag nu:




Åhh älskar rött hår :D ///Katja


Ledsamt!

Det är en som jag älskar och alltid kommer att älska som ska åka bort. Hur länge det blir och så vidare har jag ingen aning om ! Det värsta är att vi inte pratar nåt med varran idag :( hur blev det såhär? ///Katja



Chips vetaren!

Många som känner mig vet att min största last på denna jord är chips :D jag kan lätt klara mig utan godis och kakor för det är inget som lockar riktigt. Men chiiips, fy fanken vad gott. Nu har jag iaf testat en ny smak i limited edition haha!


Det är smak av ost och lök. Och vad säger jag om ost chips? I LOVE IT!! Ost i stoooora lass :D haha jag låter som världens fetaste person haha///Katja

Ledig måndag!

Befnner mig i sprängsviken fortfarande. Ska snart börja styra min kos mot Svall igen. Helgen har varit superbra. Fredagen blev det utgång i svall. Vart väl någon drink för mkt men annars var det lungt. Lördagen styrde jag upp mot Övk. Sov hela buss resan. Var som sagt bakis en bit in på lördagen men det ordnade upp sg på kvällen. Det var bara ta nya tag...iaf så vart det harrys och jag hade skit kul. Vart lite efterfest med käk oxå. Hur bra som helst :D mer sånt.

Ajja ska packa min väska nu.


Gick runt med morgonrock till halv tre ;) som ni ser så har jag klippt av mina naglar oxå :'( måste fixa nya nu. Två stycken hade gått av så då kände jag bara att jag måste hä av resten oxå. Såg så fult ut ///Katja


RSS 2.0