Uppdatering

Om någon undrar vart jag har tagit vägen så lever jag iaf. Är kvar i svall och jobbar på för fullt. Det har hänt en massa bara i mitt liv just nu så jag orkar inte ta och skriva någonting ordentligt på ett tag. Hoppas ni förstår :) men jag fortsätter läsa alla vänners bloggar. Jag har inte glömt er. Vi ses när jag har börjat må bättre, puss på er/ Katja

Dans lärare SÖKES!!!

EYYY har ni tittat på världens bästa programm just nu på tv:n? America's best dance crew, sänds på söndagar kl 18.00 på mtv. Ni som känner mig kanske känner till att jag gillar dans programm a la american style inge jävla svensk skit. Typ so you think you can dance :D i programmet som går nu är ju världens bästa kreograf med, Shane Sparks. Han kan dansa äkta jäkla dans. JAG VILL OXÅ KUNNA NU.............. Men på nåt vi när man bor i sverige så kan man glömma att man komma kunna dansa så.
Jag skulle vart mörkhyad och bott i Amerika. Då jävlar hade ni sett på andra bullar. Spana in klipp på youtube, sök efter programmets namn eller jabbawockeez. Dom går nämligen väldigt långt i programmet. Damn!

RSS 2.0