Nyårs kryssning?

Jag har ju hej vilt bara kommit på denna ide faktiskt. Nyår är ju nåt som måste planeras in nu snart. Alla verkar ju det ha fixat :S man blir ju lite stressed. Men då började jag fundera på om man inte ska fara iväg på en finlands kryssning på 24 h:D...det tycker jag lät som en helt super bra grej så nu sitter jag och surfar på deras hemsida för att hitta lite priser osv men det är lite halv luddigt så det bästa är ju om man går in på silja line butiken eller vad man nu ska kalla det, i svall. Men jag måste veta lite hur många som är intresserade av att hänga på? Så intresse anmälan hit TACK! och det ska vara ett stort gäng som far och vi måste nästan snart boka det isf. Men hör av er peeps////Katja

PS: Jag tyckte att det vare en grym idé...

glajjan=succé

det blev utgång igår för min del för att fira bruttan carina på sin 19 års dag:) tror hon vart lite chockad över det jag och jessica köpte. Hon fick ett presentkort på hål i tungan av oss :D så nu är det bara masa sig till chockland.

Kvällen igår var iaf väldigt rolig. Kul att man även kan få det i k-fors men det blir ju det man gör det till. Huvudsaken man har ett trevligt sällkap och en mängd alkohol.
Apropå alkohol, jag testa två nya jul cidrar igår. Ena var rekorderlig med smak av äpple o kanel. Andra var xider med smak av tangelo och ginger tror jag det var :P rekorderlig hade nog ändå den som föll mig mest i smaken.

Ikväll hade jag tänkt fara till svall med bil faktiskt. Orkar inte ta bussen dit för det är så kallt så jag får ju så lov att betala parkering imorn. Men ajja vad gör man inte.///Katja


New brandNu har detta alldeles underbara märket kommit till Sax o Kam i Sverige. Denna produkt serie, som innehåller hårvård och hudvård, är det en man som heter Tommy Rostedt som har "uppfunnit". Tillverkas i Thailand och är en helt ekologisk produkt så lång som det går. Tillverkas rättvist och har inge barnarbete osv. Innan produkterna skickas iväg och är helt klara som har man ett speciellt rum där munkar ber för produkterna i 24 timmar. Pretty cool va :D?

Jag har inhandlat mig en lip balm med jordgubbssmak och en inpackning för kemiskt behandlat hår. Helt helt otroliga produkter. Jag har aldrig kunnat kamma ut mitt hår så bra som efter den där inpackningen. Helt amazing. Ni måste testa denna serie. Man kan jämföra den med kerastase fast eco serie. Vi på salongen är helt lyriska över serien och hoppas att alla andra komma tycka lika bra om produkterna som jag/vi gör. Nästa vecka komma tommy rostedt på besök ända från thailand och ska ha utbildning med oss och så ska vi även ha en vip kväll där vi presenterar produkterna lite mer :) Komma bli helt perfekt kväll. ///Katja

livstecken från moi!

JAG LEVER! Det kunde ni inte tro va ;) amen huvva vart ska man börja när man har varit borta ett bra tag från bloggandet?

*Alex är färdig uppe i Boden nästa vecka. HELT FINITIO :D äntligen!
* Jag lagade trerätters till alex och mig förra veckan vilket uppskattades.
*Har även hunnit få mina leksaker men dom är inte prövade ännu;)
*Träningen har satt igång på allvar nu på EGO. Perfekt, beach 2009 here i come.
*En dryg vecka kvar till julfesten på jobbet ala 80-tals tema. Vilket min karaktär kan kallas tränings freak (susanne lanefeldt med en twist)
*Alex har hunne få ett järnspett i huvvet så han har fått sy och fått hjärnskakning :S
*Sanna har gjort tatuering på foten i smyg. Tre hjärtan med mamma,min och pappas första bokstav i varje <3

hmm ja det var väl allt antar jag :P ////katja


nr 1 på önskelistan! En dator!!!!!!!

som sagt har inte blivit mkt skrivande på länge nu. Det måste bli en dator i julklapp. Vill verkligen ha en sån :P
I need it. Och träningen som jagh ar tänkt börja med länge nu har inte kommit igång än :/ how sad. Så det är oxå ett måste nu snart.
Helgen var väldigt rolig. Två halloween fester. En hos therese från jobbet i fredags och sen hos jonna i lördags uppe i övik. Med jossan som oxå hade anordnat :) var en mkt rolig helg men har känt mig väldigt sliten idag oxå. På en måndag. Får se hur jag gör i helgen. Om det blir festa här med jossan eller om det blir hem :P får kika upp.
Alex är iaf uppe i boden till nästa helg så jag har något att längta till. Förhoppningsvis har mina sex grejor kommit till dess ;D ajja nu ska jag umgås med pullan, maggan och ellinor. Ciao

RSS 2.0