hahaha

TÄNK ATT JAG HAR TAGIT KÖRKORT IDAG:D HELL YEAH! såå nöjd..nu blire fest hinner inte skriva mer nu men

cheers mates!

denna bjussa vi på

denna bjussa vi på

Det blir nog en härlig valborg. Blir iaf utgång på Kramm. Länge sedan nu sen så blire för ferra hos tess i guess :D det blir riktigt härligt! Undra om jag ska ha mitt svarta fodral? :)

sorry!

nää nu vare länge sedan jag skrev och det ber jag så hemskt mkt om ursäkt för ;) helgen har väl inte varit så händelserik..jag har jobbat lördag söndag. Jo förresten jag har testat en ny glass :D solero smoothie jordgubb & banan! Det  är händelserikt haha;) men den var god iaf! Tur att jag får testa glassarna gratis på jobbet, annars hade jag aldrig vågat köpt den hehe!

ja nu är det iaf inte länge kvar! På onsdag äre uppkörning :S jag är SÅÅÅ NERVÖS! jag har inte kunnat sova på hela helgen pga av nervositet! Jag ligger och tänker på hur jag ska köra..helt sjukt. det ända jag tänker på nu! Huvva. Men jag ska klara det och jag KOMME att klara det. Man måste tänka positivt :D wish me luck

vackert väder ;D

jisses nu börjar sommaren komma med storm steg! Vackert väder idag med...har börjat ösa mitt nivea nu iaf så jag ska få en vacker färg.  Det är ju lite nyttigare än att utsätta sig för solens dödliga strålar som jag snart ska börja med :/
Men jag måste, vill inte se ut som en rosa gris i min vita student klänning efter turkiet nää usch vad hemskt. Får väl se om jag ska ta och länsa min spar gris på tior så att det räcker till att gå och sola två ggr den här veckan iaf! :D jag är ju pank igen som vanligt! Jag måste allvarligt ta att skärpa mig..jag orkar inte gå att oroa mig för pengar varje månad. Men som sagt det är inte lätt att bo hemifrån. Tänk på det ni som ska flytta! No more shopping as hell kan jag lova!

idag fick vi samhälls provet avklarat :D känns skönt..tränade inte så mycket innan för jag kände att jag inte orka. Är lite less på prov och skit nu :P och imorn komma det stora testet. Nationella prov i sv b. Skriftliga i fem jävla timmar! Men jag gissar på att jag sitter i tre högst kanske! Sedan far jag hem till kfors eftersom jag har ledigt på torsdag och då äre dessutom körlektion! Nu gäller det 8 dagar kvar till uppkörning :/
TÄNK OM JAG INTE KLARAR DET? :(
Sjukt nervis är jag iaf! Nä nu ska jag sticka. Kanske ta en 10 kronors glass på donken. OM JAG HAR RÅD VILL SÄGA!

LATER!

die mother fucker die-dope

låten ovan lyssnar jag på när jag är riktigt jävla pissed! Josie du borde ta och lyssna på den..hett tips!
så jävla less jag är ..mistern var på ett himla humör och vi bråkade innan han for norröver! inte ens en puss fick han för jag var så sårad! orkar inte skriva vad som hände men det är väl bara att fråga i guess!
Sen är jag jävligt less på syster! hon kan vara himla dryg ibland! Verkar tro att hon är "äldre" än mig! Se där det är du INTE! jävligt less är jag iaf!

LÄNGTAR tills jag flyttar!

helg

fuck helgen är redan slut! Har ju knappt hunnit börja :/ det blir att åka upp till övik vid fem och kanske sola senare ikväll? Maybe...jag är oxå sugen på att läsa någon ny bok. Har läst ut Sophie Kinsellas bok Mina hemligheter. Den var hur bra som helst..önskade att boken kunde vara längre men icke!
I morse fick jag iaf sova ut :D för en gångsskull. Det har inte hänt sedan sthml hehe..Men nu blire käk måste åka snart! See you at school

:D

idag har det varit birsta med mormor och syster hela dagen :P mormor var så söt och köpte två par pumps till mig :D dom är så snygga..josie skulle gillat ;) sorry föressten att jag dissa dig ikväll ..i make it up to you :)
jag har ett stort problem nu..jag har världens största sår på hakan för att jag har klämt en finne :S den är så ful! den skkaaaa bort! Går ju inte att sminka över heller...skit!

Btw jag har glömt att säga att när sanna var i sthml så hade hon köpt en present åt mig. Hon hade köpt en svart paljett basker som jag har velat haft skit länge men inte hittat någonstan :D den är såååå fin ..katja är lycklig

fucking great väder

faan vad nice väder det är ute nu alltså..hela veckan har varit väldigt hyffsad :D katja blir glad flicka av det!
igår fick jag dom första vår/sommar känslorna...tänkte tillbaka på förra sommaren som var helt perfekt..hoppas denna sommar kommer bli lika bra! I onsdags fick jag mitt schema för hela sommaren och det blir mycket jobb men desto mer pengar. Sounds good to me ;) tror det var två veckor ledigt och sedan fre lör under yran. Dom hade gjort mig ledig på fel helg där så det var helgen innan yran men det ska jag fixa till för på yran SKKAAAAAAAAAAA JAG! Imorn blire förmodligen beach party på plattan. Pratade med tess nu oxå så hon kanske följer med. Det går väl bra josie? ;) nää nu är jag nödig så hej

BRÄMHULTS

nu har jag iallafall smakat den nya smaken :D persika/hallon! Den var fett god faktiskt..synd att den var lite surare eller ska man säga syrlig kanske? Den smakar ju fortfarande apelsin som alla dom gör.. men funkar helt perfekt. Ner i magen gick den iallafall.
Som sagt är jag fortfarande nervis inför nationella. Har börjat skriva lite grann men allt lär jag fixa färdigt imorn. Usch det komma bli en stressig dag! Först och främst färgdag 9-16 sedan bussen upp till övik 18 vilket tar två timmar och tjugo minuter ungefär! :/ så halv nio är jag framme! då ska jag hinna städa diska (innan sanna kommer hem) och sen så blire väl svenska då! Får nog ta och göra lite på bussen imorn. bara inte jag blir illamående! Föresten så hade sanna köpt nåt åt mig i sthml :D det var konstigt. Undra vad det kan vara? Bara sådär liksom..vilken snäll syster jag har! Även fast hon kan vara knepig ibland!
nä nu blire till och kika lite på nelly.se ;)

sweet sundsvall

nu är jag äntligen här och TÄNK om en månad bor jag i sundsvall! det är soft är soft att träffa joulin oxå jue.....btw jag har köpt en ny brämhults! har verkligen bleve beroende av det nu faan....sen sthml har det känts att nu jävlar vill jag ha en ..köpte iaf säsongens smak perswika/hallon. Får väl se om det är gottt..

ajja imorn äre färgkurs på sax o kam iaf, det ska bli nice! öhh jossan fundera på sthml..jag blir fan sugen ja meee.

Rik igen

Igår vare ju som sagt hemfärd mot Kfors. Jag hade ju då dubbel lektion på körskolan och denna gång körde vi lite fick parkering och stadskörning. Det först nämda gick hur bra som helst men det sista..ÅT SKOGEN! jag får verkligen motorstop nästan hela tiden vid rödljusen. O så får jag panik när det står folk bakom mig..blir stressad..PALLA! Men vi får hoppas det går bättre på måndag igen. Som jag sagt tidigare så har mormor kommit till sverige och igår fick jag äntligen träffa na..gud vad kul det var att se henne igen. Sist var ju i augusti! Hon hade med sig lite gifts of course, två stycken jätte fina handdukar till badrummet och en lampa i äkta kristall. Så himla vacker...sen toppen på mosen fick jag 500 spänn av na. Till bussen, hon är för söt. Och som sagt så blire shopping på lördag i birsta oxå så det lär ju bli mer :/ man får ju lite dåligt samvete när hon köper saker hela tiden. Men det är ju faktiskt oförskämt att inte ta emot oxå ;)

T-pain är min gud just nu! Shafty get loose

T-pain är min gud just nu! Shafty get looseHan är så himla härlig! Och jag har tänkt på en sak att i alla hans låtar som han är med i säger han jämnt NAPPY BOY! Men jag tyckte jag hörde någonstans att det var för att hans skivbolag heter nappy boy records. Så det är alltså lite gratis reklam han gör :P men like hehe

Men palla

jag vet icke vad det är men jag känner mig så himla stressad över saker och ting. Kan det vara därför jag inte har fått så mycket sömn? Jag ska hinna vara över allt och ingenstans men det finns FAAAAN inge tid till det!
Jag har nationella att tänka på nu(som jag faktiskt har problem med och jag brukar ALDRIG tycka att svenska är så svårt som detta), körkortet (faan det är så jävla dyrt) och sen går jag jämnt och ständigt och oroar mig för pengar. Det känns som att hela mitt liv kretsar kring det! Men så ska det ju inte vara. :( usch..men jag måste säga att utan pengar då går det faktiskt inte att leva för min del.. suck ! Gör mig rik tack.

Ja vad mer kan jag dra....jo i helgen var det födelsedags kalas för alex :D bäbis fyller 20 imorn men eftersom han är i boden då så firade vi lite i förväg. Han fick pengar och för det gick han och köpte VÄRLDENS COOLASTE klocka en casio g-shock! Den kostade ju bara 2000 spänn men vadå haha. JAG VILL OXÅ HA DEN. Ja i övrigt så var det ju ett kärt återseende att träffa han. Vi träffades ju inte helgen innan pga stockholm ;D så man kan säga att JAAA vi hade det bra..korsetten och höfthållarna gillades ;) sen får ni fundera själv.
Men nu ska jag fara till kfors. Körlektion och så är mormor hos oss nu, som jag har saknat henne alltså.


Finally

Ja äntligen då har jag skaffat blogg again. Förra blev ju lite bortglömd så jag startar nu en ny...vi får väl la se hur det går. Good I hope...

Men jag måste försöka bli lite mer hajj denna gång på att blogga...men det fixar vi :P


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0