Ångest laddat!



Varför är alltid måndagar en sån jobbig dag att kliva upp? Jo det är nog för att jag vet att jag jobbar 6dagar per vecka fram till jul. PUH, ja men jag tänker på semestern som väntar i 18 välbehövliga dagar! Fy faan vad skönt det ska bli. Sitter och lyssnar på lite julmusik nu för att komma i rätt stämning (Tänd ett ljus med Triad) min absolut favvo julllåt. Nu ska jag väl snart börja traska på jobbet. Hade kunnat sovit en halvtimme längre känner jag. Vart ju klar snabbt. Kan det bero på att jag skippade att göra lockar i skallen eller?

///Katja


Första advent!

Nu börjar julen närma sig med stormsteg alltså. Vilket oxå betyder att Thailand närmar sig <3 guuud vad jag längtar. Min helg har varit intensiv. Hela familjen har varit på besök och även mini G. Fast å andra sidan har dte varit jättekul. Hinner så sällan umgås med min familj :(.. det har i vilket fall som helst blivit middag på Kina igår plus utgång med syrran. Idag har vi strosat runt på stan. Även pappa :O var ute i vimlet en sväng. Nu har jag iaf kommit igång riktigt med julklapps köpen o det känns bra :D:D syrran jag har köpt färdigt allt dit typ! GILLA..

nu ska jag dreggla lite över heta trojaner och spartaner på 3:an. Btw angelica har fått jobb på sax o kam. Så hon börjar inom kort. Fy faan vad kul ////Katja

Och på jobbet går det oxå bra!

Hallåååååååååååååååå!!! Nu är jag äntligen hemma efter en lång arbetsdag. Först kunder från 10-19 FULLSMOCKAT. Hann inte ens pissa där emellan förutom på lunchen såklart. Ahh just det, idag har även angelica vare o provjobbat. Det har gått jättebra så förhoppningsvis börjar hon även jobba på saxokam. Håll tummarna! Vore skitskoj....

Det är så extra kul att jobba just nu. Man har full rulle på jobbet. Skit roligt :D:D:D mer sånt. Nu ska jag äta chunkey monkey...///Katja

Saker ni kanske inte visste om mig?

* Jag spelade gitarr i 5-6 år tidigare. ;D

* Jag är en jävel på singstar (om jag inte kör mot jossan haha) men jag sjunger sämst. Men tycker det är superkul.

* Har världens sämsta humor. Typ inga som fattar det förutom mina närmaste. Däribland ingår kiss o bajs humor. Skrattar högt som faan när nån släpper en fjärt.

* Är inte direkt blyg av mig när det gäller rapa och fisa inför folk. Kille, tjej, familj, pojkvän whatever. I don't care. Man måste väl få vara männsklig.

* Äter en hög konsumtion av chips men det skiter jag oxå i. För jag skippar godis, kakor och bullar. Så låt mig äta mina chips ifred.

* Blir skiiiit förbannad om nån jävel äter upp mina chips som jag själv har köpt för mina egna pengar. KÖP EGNA för i helvete. Eller så delar vi helt enkelt. Men börja inte trycka i dig en halv påse när du egentligen inte ville ha chips.

Visste ni allt detta om mig eller? //Katja


blablabla

Ingen bra rubrik ploppade upp så det där får duga. Har kommit hem till Svall igen efter en visit norröver. Haft det bra, men som man säger borta bra men hemma bäst :)

trivs så himla bra i svall nu alltså. Känns som att här hör jag hemma ett tag till iaf :) Det blir vad man gör det till eller hur?

Iaf så har jag varit o sola en sväng vilket var SKÖÖÖNT! Så nu blire bara chill, funderar på att börja läsa Eclipse igen. Jag måste det i inväntan på den filmen. Kan faan inte hålla mig. Troligen blir det oxå New moon en gång till nu i helgen med mor o syster. LÄTT värt. Nu ska jag smaska på lite gotta och sen blire ju paradise ikväll. Glöm ej///Katja

Lång ledig!

Sitter påväg ner till övik nu efter en snabb visit hos syrran i ume. Ska träffa josie för en fika och prata ikapp oss litegrann. Länge sen nu, o som man saknat henne..



//Katja

Das håse gråse kartofell nåse!

Tack för en bra helg. Hahahaha :D



///Katja

Premiär!

Nu sticker jag strax iväg på Twilight plus New moon kväll. Faaan vad jag har längtat till denna dag. Hoppas att filmen lever upp till mina förväntningar.



Jag önskar jag vore där emellan :D ///Katja

Ta hål i örat incidenten

Godmorgon alla! Idag är en bra dag. Var ut en sväng igår med Jönsson. Vi gick o käka lite black and white och tog oss något glas. Är lite sömnig idag men det är bara bita i det sura äpplet för ikväll då är det TWILIGHT PLUS NEW MOON KVÄLL. Fy faan vad jag längtar. Hela spektaklet startar klockan 21.30 ungefär. Så killar om ni vill träffa tjejor ikväll så ska ni bege er till närmaste bio. Det kommer krylla av brudar där haha!

Ja just det. Häromdagen på jobbet fick Anna M för sig att jag skulle vara modell för en håltagning i örat. Jag blev genast nervös för jag vet att jag svimmar typ. Men iaf ställde jag upp och fick ett till breve mitt ena hål. O det är väl då själva faan att jag ska bli vimmel kantig. Haha typiskt mig. Fick sitta lungt o stilla ett tag men det gick bra. På tisdag ska jag även ta min första spruta för Thailand. Då kan vi snacka om nån som kommer ligga rak lång på golvet.


Jag o Anna M. Btw hon klara gesällen oxå i helgen. GRATTIS! ///Katja

sorry!

Har haft fullt upp nu så jag har intek unnat uppdatera. Btw jag är lite på lyran just nu. Har varit på afterwork med sofie. Jag skriver mer imorn om vad som hänt dom senaste dagarna ;) Hej svejs///Katja


A day to remember!

Detta är dagen D då Katja blev heeeeeeeelt färdig frissa. Klarade dom två sista proven idag den 15 november och lycklig som få är jag idag. Känns som att det var en tung sten som släppte från bröstet. Huvva vilken press. Jag kan säga alla ni som tycker körkortet var det jobbigaste ni har gjort (dvs teori och uppkörning) ni har då faan aldrig gjort ett gesäll prov.
Jag grina som ett litet barn när jag fick höra att jag var godkänd. Vilken känsla, går inte beskriva med ord.

 Dagen har därefter bestått av firande. Jag har druckit Captain morgan och cola <3 mumms. Nu har jag lite ont i huvvet haha men jag ska hoppa in i duschen strax och sedan blir det Paradise hotell ikväll. Åhhh gilla det! ///Katja

Rock on!

Nu ska jag strax springa iväg och göra gesällen då. Jag MÅSTE klara det nu. Ni förstår inte vad jobbigt det är att ha kuggat på det två ggr. Jag kuggar aldrig på nåt:/ men nu så jäääävlar. Jag är förbannad. Tänker arga tankar och då blire lite jävlar anamma i mig!


Pull my fucking G string down south boy ;) ////Katja


Abstinens.

Jobbet har gått super bra idag. Hade att göra hela tiden. Fönat lite volym idag oxå på min modell inför imorn och det gick super bra :D shiet detta bådar gott inför imorn faktiskt. Jag klarar skiten, jag gört! Så förhoppningsvis får jag dricka lite skumpa imorn. HÅLL TUMMARNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har förresten gått och blivit sjuk IGEN, min förkylning har inte fått bryta ut ordentligt. Jag har ju inte tid med nå sjukdom nu. Fuck. Idag blir det iaf lungt. Vill dock festa men det ska jag inte göra eftersom det är en viktig dag imorn. Vad ska man då ta o hitta på ikväll?
 Måste nog ta mig ett glas vin iaf. Faan vad gött<3 ///Katja


When I walking down the street they say HEY SEXY!


Det var så länge sedan jag knäppte ett kort på camen så jag passade på. Ska göra lite frukost att ta med på jobbet och sedan en shot Kan Jang. Förrsten var det nån som råka ut för nåt igår eftersom det var fredagen den 13? Jag råkade då inte ut för nå olyckor iaf snarare tvärtom :O SAY WHAT? Har Katja tur ibland oxå, japp det har hon. Tro det eller ej ;) Nu ska jag fortsätta lyssna på Lady Gaga's nya låt som är kung och sen iväg på jobbet. Ciao///Katja


Lugn dag!

Jobbet hare varit lungt på och hemma har det vare lika lugnt oxå. Skööönt! Jag känner mig lite krasslig och har som sagt inte tid med att vara sjuk :/ provet på söndag och jag hoppas det går vägen för mig. ELLER DET MÅSTE!! Annars så har det blivit dator o tv tittande nu på kvällen. Hade tänkt hinna duscha men jag får ta en imorgon bitti istället. Är hungrig som en varg men jag orkar inte fixa nåt nu så det får blir stor frulle imorn istället!

Lördagen blir lika lugn för min del oxå, ska jobba först och sedan blire lite gesäll träning. Får försöka hinna med och sola lite imorn oxå. Gud så sköööönt. Nä nu blire sova skulle jag tro. Natten///Katja

Helg nästan då!

Gårdagen spenderades med Sofie. Vi tog oss en afterwork på biteline med tacos och cider. Sedan begav vi oss hem och jag fönade lite vågor. Höll ett tag på att slänga dock jäveln i golvet men då kom Hitler Sofie och tog tag i saker. Så till slut så fick jag till det bra så då firade vi medl ite skumpa sne på en torsdag kväll.

Ikväll jobbar jag till 19.00 och så blire väl lite volym föning ikväll oxå plus att här hemma måste städas. Disk och grejor över allt. Nu måste jag gå och fixa färdigt håret.

STATUS: Fortfarande manshatare! Gå med i facebook gruppen hoes before bros. Gilla skarpt! ///Katja

Nytt igen dåra :D

Jag är shopping galen, det är konstaterat men glad är jag för det :) Jag vet inte om jag sagt det tidigare men varje gång jag går på bikbok hittar jag nåt. Likaså denna gång. Igår köpte jag en jätte klänning i spets. Här nedan:



köpte en likadan fast i vitt..dom är så söta:D vad tycker ni? //Katja

Hoppas att du läser det här!

Tydligen verkar inte saker o ting gå fram för vissa. Som sagt hur JÄÄÄÄÄVLA TYDLIG SKA JAG VARA??? Måste man tjata????? TYDLIGEN..

Jag är så förbannad att jag nästan kokar. Det är än en gång bevisat att ni är svin eller ska jag kanske säga du? Jag tror nästan jag tänker säga du. Usch!!!

Tror inte ens att jag riktigt vill höra av dig längre. Då blir jag bara förbannad. Du har ju ändå inget vettigt att komma med.

You have no idea who you're playing with. I'm gonna make you're life a living hell!

//Katja

Rika Katjaaaaaaaaaaaaaa

Woho idag har det bara sagt katshing på mitt konto :D gillar det starkt. Varför? HEMLIS....
så jag bestämde mig att shoppa på min lediga dag. Vad Gör en tjej lycklig om inte shopping. Så det bidde lite grejor:
*En klänning
*Bh och trosor i blått
*Smink borttagning
*Svart duk till bordet
*Twilight bok (bakom kulisserna på inspelningen)
*En rull vagn till toaletten
*Röda nya PORRIGA sängkläder

Dom två sistsnämnda kommer på bild här nedan



///Katja


Finska attacken!

Japp idag har mor, far och mini G varit på besök. Var länge sedan man träffade dom så det var kul att träffa dom :). Hela familjen utom jag :( har varit på besök i Finland så dom har köpt med sig en massa mat till mig. Här kommer listan:

* Finsk korv och finsk ost kabanoss :D:D:D
* Karelska piroger
* Kött piroger
* Marabou extra stor choklad kaka från båten
* Captain morgan på 1 liter flarra
* En fet stor toblerone
* Iitala vin glas 6 st
* Mormors egen gjorda vin

Ja sen glömde morsan finne osten och min stekpanna. Faan oxå men jag får ta dom när jag åker hem. Imorn är jag ledig men det blir träning inför gesällen imorn och sedan så blir det städning med order från farsan. ///Katja


Helgen i bilder!

Med start fredag:





Lördag:





Haha detta var min helg. Mer sånna helger///Katja

Helgen snart slut!

Godmorgon. Ligger i hotell sängen nere i la sthml. Riktigt nice faktiskt. Vi är bosatta på hotell scandic norra bantorget. Gilla det <3

Har ju som sagt varit på gala fest igår på Nalen. Schwartskopf firade 111 år och det var med bravur. Visning, emd, mat, alkohol och en massa frisörer samlade. Kul var det men riktigt kanoners full blev jag aldrig. Känns dock skönt för då slipper jag oroa mig för att vara bakis på tåget hem. Blir en sväng på stan idag och lite käk. Har dock inte allt för mkt pengar så jag får inte shoppa för mkt. Vi checkar iaf ut klockan två idag så sen äre fritt fram.

Btw den bästa bakis maten är faan hotell frukost :D:D åhhhhhh vad gött!
Bilder kommer sen ;) ///Katja


Ja äntligen fredag!

Sitter här och lyssnar på party musik. Färdig fixad och väntar på tessan plus sofie. Ikväll äre fest. Vi sticker på memento och kikar på Swingfly och teddybears sthml. Ska bli väldigt trevligt. Undra om vi denna gång kanske ser artisterna? HAHA

såhär ser jag ut ikväll. Btw har klippt mig och det känns så kort med det var välbehövligt :) jag är nöjd!!



Shiet vad mina ögon blir ännu mer grön på bild. GILLA DET<3 //Katja

what?

Såhär på kvällarna sitter jag och funderar och filosoferar. Är det nåt fel på mig? Är jag för snäll eller vad är det frågan om..Brukar det inte vara så att om man är snäll och ger bra karma BLA BLA BLA så kommer goda saker till dig...än så länge har jag då inte sett till dom där goda sakerna. Jag ger, ger och ger men vad får jag tillbaka? Ingenting, absolut ingenting.
Ibland känns faktiskt saker och ting hopplöst. Gud vad skönt det är att få skriva av sig i en blogg. Jag tycker det är skönt.

Sitter och lyssnar på New moon soundtrack och gråter en liten skvätt. Det är skönt att gråta en skvätt (vanligtvis brukar jag göra det när jag kikar på greys.) Men idag var det inte särskilt ledsamt program så det blir till musiken istället. Det blir nog även en tidig kväll för min del oxå. Skönt<3 ///Katja

Nya skor, IGEN :D

Var bara tvungen att köpa dessa när dom var nedsatta från 1000 spänn till 500 spänn. Vem faan hade inte köpt dom? Jag slog till iaf. Köpt från Scorett.



Är dom godkända? :D ///Katja


Hände det där?

Igår gjorde jag nåt jag aldrig skulle fått för mig att göra om jag inte menar allvar. Fast dte kändes väldigt skönt att få sagt det. Har ju gått o funderat länge på det nu, o sånt pallar inte jag. Lika bra fått det sagt och sen ligger det i andras händer. SKÖÖÖNT!

Jag menar hur övertydlig måste man vara egentligen för att berätta hur det ligger till? Ganska övertydlig. Nu kan jag inte vara mer tydlig iaf. Ja sen får vi väl se om det var bra eller dåligt att berätta. För mig kändes det väldigt bra även om det kanske skiter sig. Men whatever.

Katja mår bra idag. En bra känsla när hon promenerar på jobbet :) ///Katja

Min pojkvän....

pryder numera än en gång mitt skrivbords underlägg på datorn. Men denna gång med en ny bild. Är han inte sexig???



Han bara ligger o väntar på mig! GRRRR, TA MIG<3 ///Katja ;)

Hösten=Ingen singel årstid

Jag gillar inte hösten riktigt. Kallt o jävligt. Plus att man ser alla nykära par över allt. Blääää! Är jag lite avis? JA. Katja är visst ingen singel människa egentligen tror jag bestämt. Sommaren var rolig som singel men det är inte fullt lika kul nu på vintern.

Jag är visst en lite mys mormor. SA JAG VERKLIGEN DET DÄR NU? JAAAA det gjorde jag. I'm a sucker for romance. Så då börjar jakten nudå. Ensam PAPPA söker kanske? haha



///katja

Ja snart vecka igen

Helgen har gått fort. Iofs så jobbade jag igår oxå så då försvinner ju helgen väldigt fort faktiskt. Syrran har varit här hela helgen och myst på. Mkt trevligt faktiskt. Igår var det då halloween fest hos Hannu. Väldigt trevligt folk och många utklädda vilket alltid är super kul. Men jag, syster och karolina hade ju bestämt att gå ut på krogen ändå vilket det oxå blev. Hade väl kanske druckit en droppe för mkt men trevligt var det. Dagen idag har vi bara sega på och tagit det väldigt lungt. Vi har våldgästat sofie oxå vilket alltid är trevligt.

Åhh kan inte folk bara fatta <3 ///Katja

RSS 2.0