Ett steg in i...

VUXEN VÄRLDEN! Igår började mina kära arbetskamrater snacka om att man måste ha med sig reseförsäkring till Thailand. Jag började fundera: Vadå reseförsäkring? Det får man väl när man bokar resan liksom!?

Men det fick jag på moppo att dte måste jag ha BLA BLA BLA! Ajja låg iaf och tänkte hela natten så jag frågade chefen om dte är nåt nödvändigt. HAHA hon fick nog en chock där så hon kirrade biffen åt mig. Har numera hemförsäkring och reseförsäkring osv. Hur fanken ska jag veta att jag måste ha sånt? Trodde att det fixar morsan o farsan men det får jag äta upp..Det är bra att ha en extra "mamma" när min egen är lite långt bort ibland.

Tack chefen :) ///Katja

Lite grejor va!

Jag tänkte visa några grejor som jag fått i julklapp :) såna här extra bra saker tycker jag :)


Ett par nya converse av syster! Har ett par röda sen innan men nu behövdes det nya!!


En skål där jag kan ha chips av morsan. Har vela haft denna så länge och äntligen fick jag en. Har en där det står sallad och två skålar där det står dipp på sen tidigare!


UBER sköna tofflor från mormor. Fryser så lätt om fötterna. Mamma har liknande sånna här så jag snor jämnt hennes. Men äntligen fick jag ett par egna :D:D:D


O nu kommer det en bild på min supersnygga nyårs klänning :) kostade 700 spännmen lätt värd varenda krona. Har kikat på den länge. Det är en tub modell.



///Katja

Ligger nere

Verkar som att dom flesta bloggar tagit julledigt nu oxå. Finns ju inget att läsa :P men det förstår man ju. Jag gör precis tvärtom. Det är ju nu jag har tid att skriva :D haha! Har ju haft fullt upp på jobbet.

Iaf har varit och handlat lite käk så jag har fyllt upp kylskåpet litegrann. Hade tänkt att laga middag hela veckan så man får lunch lådor. Här ska sparas varenda slant till Thailand :) snart åker vi! 6 dagar kvar <3


Börjar först med Pattaya, sedan vidare mot Phuket och Phi Phi island! Nu är det farligt nära :) ///Katja


SUUUUUUG!!! FET JÄVLA ÄCKEL PUNG!

Ja ja börjar väl inlägget lite snällt. Har iaf haft en jättebra helg i kfros. Skönt att bara få vara hemma. Idag åkte jag, mamma och syster till svall för att göra staden. Shoppade lite nödvändigheter inför thailand plus en jättefin nyårs klänning som jag spanat in länge. Gick loss på 700 spänn men den var värd varenda krona. Jag har spanat in den länge. O när jag har tittat på nåt som jag verkligen vill ha så köper jag den oavsett vad den kostar. Så det fick bli den. Blev alltså inge rea köp iaf!

I vilket fall som helst så blev det att jag blev kvar i Svall. Hade tänkt att: JA IDAG ÄRE VÄL NÅN SOM SKA UT, så jag oxå kan gå ut. MEN NÄÄÄÄ! Inte en käft, hade lika gärna kunna blivit kvar i kfors eftersom ingen verkar gå ut i den här jääävla stan. Jag är jävligt irri! Så det här ska jag komma ihåg. En vän i nöd..när ni ber om nåt nää då kan ni glömma det!! BLÄÄÄÄ!!! Nu ska jaf fortsätta dricka vin. Sitter till och med i fin kläder o allt.

Verkar som att jag inte har några vänner. JAPP då var det officiellt: Katja är en mobbad jävel.///Katja


Julafton!

Då är julafton slut för i år då :P känns konstigt. Tiden går så fort nu. Har iaf fått väldigt fina julklappar.

Parfymer, chipsskål, pengar, presentkort på bikbok och scorett, bruna converse skor :D, underkläder, kaffe bok, en lykta att hänga i fönstret. Ja typ det har jag fått plus lite små saker. Så jag är iaf väldigt nöjd. Hann inte knäppa så mkt bilder igår men några på julaftons morgon tog jag allt.





8 dagar kvar till Thailand nu <3 ///Katja

Livet är hårt som faan!

Eller ska jag säga arbetslivet :) kände imorse att jag hade så jävla ont i benet och började att fundera på om jag hade fått det av sprut faan. Massa olika senarion började cirkulera bla blodförgiftning och att nu döör jag. Sket iaf i det och gick till jobbet idag som vanligt. Men utefter som dagen gick så fick jag mer o mer ont i benet och till slut kunde jag inte stå riktigt utan fick halta. Hela knävecket/knäet är svullet så nu harj ag fått linda skiten. Hehe ja så kan det vara ibland. Men jag hoppas svullnaden går ner nu så jag kan jobba på som vanligt imorn. :) Gud vad roligt det är på jobbet nu men ska bli riktigt skönt med ledighet oxå! Saknar mamma, pappa, syster och mini g!

Mitt knä:


///Katja

Amen nu tro jag väl...

Hemma efter en lååång dag på jobbet. Har jobbat dagen från 10.00- 20.00. Haft fullt med kunder och det har varit kul som faan men nu är jag slut som artist för dagen. Dessutom började jag med att ta den andra Thai sprutan och guud vad ont jag har i heeela vänster armen. Ändå från höger sida om nacken ner hela vänster armen. Först närj ga tog den så tyckte jag det gick jätte bra för jag kände ingenting efteråt på lääänge. Men trot på faan att det kom på kvälls kvisten. Blääää! Får se hur ont jag har imorn på jobbet.

Hade tänkt sprinag och köpa max men jag vette faan om jag orkar. Tror jag behöver en promenad iaf! Vi hörs mer imorn///Katja

GI JOE!

Hann spana in en film idag oxå hos Sofie. Nämligen GI joe. Älskar såna filmer och denna film var inget undantag. SKIT BRA var rätta ordet. Snygg skådespelare i huvudrollen :D




Lätt värd att se flera ggr om :D///Katja


Julfest!

Igår var det dax för den årliga julfesten vilket var väldigt trevligt. Vi började med lite barhäng och julklapps utdelning sedan så var det dax för våningen och tre rätters middag! Sen fortsatte kvällen med festligheter på oscar där det oxå var trevligt. Men blev en rätt tidig kväll i och med att man hade börjat tidigt och jobb innan oxå. Men trevlig kväll. Mer sånt tack!!

Bilder kommer här:






Tack för en trevlig kväll :D alltid kul att festa med jobbet. Sax o kam är bäst på fest! ///Katja

Tänkte bara säga....

fyyyyyyyyyyyyyyy faaaaaan vad jag längtar till Julafton och ledigheten plus fyy faaan vad nära Thailand är nu. Kan nästan ta på landet. Och jag tycker faan inte synd om er andra för att ni får vara hemma. NÄÄÄ FÖR JAG HAR FÖRTJÄNAT DET! Jag har jobbat boksavligt talat HÄCKEN av mig ;) Och kom inte och säg att jag kommer vara "rosa" nää har ni kanske hört talas om att man kan sola säkert oxå? Jag brassar inte på i solen i 7 timmar med 10 i spf. Nope jag är ljus i hyn (stolt finne) så jag solar med minst 50 spf första dagarna sedan går jag ner på 30 spf. Jag menar hur snyggt är det att bränna sig?

Hellre blek än rosa och flagnig plus större risk för hudcancer!!! INTE COOLT!! Sluta klaga på att jag är så ljus för i helvete..


och jaaa jävligt irriterad. Går på reservtank nu. Ledighet nu tack, älskar mitt jobb men nu får det faktiskt bli lov. ///Katja

Big day today!!

Jaha idag får jag en inneboende för ett tag framöver :) gilla det!!! Angelica kommer om drygt en timme så jag håller på att dona och grejja litegrann här. Blir nog en kopp kaffe av nåt slag när hon kliver innanför dörren :D Imorn börjar hon att jobba på sax o kam. Spännande. Ska bli himla roligt iaf. Veckorna kommer flyga fram inför Thailand iaf. En sak som är säker :)



VÄLKOMMEN HEM ANGELICA :D ///Katja

Återigen en bra helg!

Japp då har helgen snart nåt sitt slut igen :/ hinner knappt ha nån helg nuförtiden för det är så mkt jobb. Men tur att man har ett roligt jobb :) Som sagt jobbade först igår till fyra ungefär. Klippte Kajsa på jobbet oxå som har världens finaste hår och nu blev hon ännu snyggare :D shiiiet vad det låg hår på golvet när vi var färdiga. Hon vart super nöjd iaf!!

Efter dte blev dte lite partaj då med Jönsson och Anna Moberg vilket var en trevlig överraskning!! Först vart det memento i vanlig ordning och sen så gick jag o Sofie vidare på Oscar. Där hadej ga aldrig varit tidigare men fyyy faaan vad kul det var där. Dock väldigt trångt på dansgolvet så jag var alldeles svettig hehe. Hade mina nya paljett byxor oxå så då vart hettan ännu mer. Efterråt så vart det käk och sen vart det lite efterfest at my place med trevliga vänner. Bra kväll som sagt! Somnade inte förrän halv sju imorse.

Dessutom var jag inte ett dugg bakis idag :D:D shiet vad skönt. Ikväll åker ett gäng kompisar till thailand så det gör att man längtar ännu mer till värmen. Men nu har vi inte länge kvar till värmen heller. Tre veckor kvar <3


Bild fårn åre i höstas!! ///Katja

Guuud vad tråkig jag känner mig

jag skriver så lite pga att mina batterier är slut till kameran och jag vill kunna lägga upp nån rolig bild. Det är på min to do list imorn: KÖPA BATTERIER!!

Ahh just imorn hamnar vi i tidningen med dom nya bilderna på sax o kam..vet inte om jag riktigt gillade bilden på mig...vad tycker ni??



foto av kristoffer lönnå :) ///Katja

Sticker till....

ÖVIK idag. Jag är nämligen ledig så då drar jag en sväng. Måste använda upp ett presentkort på smink som inte går använda här i stan. DÅLIGT! Men då passar jag även på att träffa Josie och får se om jag hinner träffa några andra oxå. Vi får väl la se. Hej svejs så länge///Katja

Efterlyses!

Hittar ni någon kille som efterliknar någon av dessa två hetingar så ring mig :D:D



Detta kallar jag godis för mina ögon!! Dreggel ////Katja


Dansa dansa dansa,

Wohooo nu äre inte länge kvar till helg. Blir jobb först fre-lör. Börjar bli en vana att jobba lördagar nu hehe. Jobbar nämligen varje lördag fram till jul. Mkt jobb men även mkt pengar! Det gillas skarpt. Imorn ska jag o Sofie ut på lite galej och jag ska dricka glögg :) På lördag blire galej med Sofie och Karro. Är det så att även Katja TH ska med eller? :O vi kanske kan smörja henne lite på den fronten hehe. För att festen ska bli lyckad har jag även lyckats få hem två galet roliga spel. HAHAHAHA, en grej är bla att man ska ställa sig upp på golvet och med utländsk brytning sjunga, jag är en kebab jag är en kebab. Kan ni se er framför hur Sofie gör dansen? Det kan jag :D



//Katja

Tänd ett ljus OOOO LÅÅÅÅT DET BRINNAAAA!

Hahaha tänkte att jag ville ha en trevlig rubrik :) på min absoluta favvo jullåt dåra. Jag känner mig så tråkig nu för jag vette faan om jag har nå vettigt att skriva. Ska väl upptadera om vad som hänt sen sist.

Vi har varit och fota oss hos Kristoffer Lönnå för lite annonser framöver. Dvs portträtt bilder. Vi kommer nog hamna i ST nästa vecka så håll utkik. Idag har vi haft morgonmöte som vanligt och lite kerastase kurs. Jag ska få bli ansvarig för Kerastaste oxå på salongen så om man har frågor och liknande så kan dom komma och fråga mig. Vilket känns super kul. Kommer förhoppningsvis få gå fortsatta kurser så jag blir mer utbildad inom Kerra. Åhhh jag älskar märket :D då känns det extra roligt.

I övrigt har det väl hänt rätt lite. Jobbar och står i. Idag är det dessutom 1 månad kvar till Thailand <3. Huvva vad jag längtar!

///Katja


RSS 2.0