The D day!

wohooo då var det äntligen dax. Jag tar mitt pick och pack och flyttar till rådhusgatan 33A. Det känns superb, men det enda negativa och tråkiga är att jag måste packa och sen packa upp. BAJS! Det gillar jag inte alls.

Har iaf packat det mesta nu och så ska jag troligtvis få hjälp av joulin och bära. Sen slipper jag köra bil ensam hoho.
Speciellt i svall är jag lite extra rädd:S
I vilket fall har jag världens bästa hair day today. Jag la mig med handduks torrt hår som jag brukar men i morse vaknade jag med världens vågor. Ni vet som man är i håret efter stranden en dag (ALLA andra förutom jag). Det enda jag behövde göra var att göra några plattångs lockar, spraya lite pm spray och salt vatten spray så var det klart:D Så nöjd. Förhoppningsvis kommer det in en bild i slutet av veckan ;)

hane gött! SNART HELG!!!!! och jag vet vad jag är sugen på iaf ;)

Fair hair?



Eller ska jag stanna kvar som ljushårig brutta? Jag har lite beslut ångest:P
Jag trivs bra i färgen men jag trivs bra i mörkt oxå, sen kan det vara roligt att
göra något nytt. MEN det är så JÄÄÄVLA svårt att bli blond igen. Det tar på håret.
SUCK!!!!! Men skriv vad ni tycker :)

Dark hair?



Jag har nu börjat smida planer på att bli mörkhårig brutta igen :) och jag skulle helst
av allt vilja ha en liknade färg som ashlee simpson har på denna bild.
Skulle jag passa i denna färg tror ni? :D

Mitt i veckan dagen

onsdag idag med andra ord. DAgen har gått väldigt fort hitills faktiskt. Fyra timmar kvar av arbetsdagen vilket känns skönt :) har inte vare så laddad att jobba idag. Mensen är påväg och det känns förjävligt :( och så är jag i full gång med flytten och det är SÅÅÅÅÅ jobbigt att hålla på o flytta. Jag kommer göra det väldigt enkelt och provosoriskt för mig nu i helgen, eftersom jag har inge nsom hjälper mig med flytten :@ så dit med allt och så packar jag upp det nästa vecka. En riktig säng får jag fixa dit när pappa kommer. Jag kan inte det själv nu...så lägenheten komma se förjävlig ut nu första tiden men det komma nog fixa upp sig.

Dessutom ska jag köra bil här i svall och jag är jävligt nervös. FAAN det är ju enkel riktat överallt och just dit jag ska flytta är det fick parkering och skit. Usch jag gruvas :( varför kan jag inte få ha ett stöd bredvid mig eller ha pappa eller alex som kör där just imorn. Fan det är synd om mig just nu faktiskt.

Ikväll ska jag krypa ner i sängen efter jag har packat allt och läsa gossip girl med en påse chips breve mig...nu är det synd om mig..

ps: Plus att man har inte det så lätt just nu i mitt love life :@ jag hatar att gå såhär. Suck . Btw ni där ute har blivit dålig på att kommentera..whata? kom igen nu...

Ulvön!

denna helg har varit helt perfekt! Jag har varit ute med båt heeeela helgen lång! Dessutom har jag haft "lång ledigt". Jobbade inte  fredag hoho! Åkte upp till övik vid ett tiden på fredagen..stosade runt i en och en halvtimme på stan och käka o greja, så som jag har saknat staden :') sedan så blev jag upplockad av jossan så for vi hem till dom och for ganska fort ut med båtenc ut till Ulvön! Vi var bra hungriga när vi kom fram kl sex men det  blev inte käk förrän senare på Alma gränd! Det blev pizza för min del, fy fasiken vad göööött det var :) sen så blev det lite fest naturligtvis på kvällen, men vi kom igång lite sent men det ordnade upp sig till slut..ja det blev iaf rätt mkt att dricka hehe :P och jossan tog sig ett besök i kändis båten hoho ;)

Lördag vaknade jag halv sex av att det var stekande hett i båten. Hade sove i tre-fyra timmar drygt men jag var pigg pga värmen. Så jag låg en stund och väntade på att jossan skulle vakna vilket hon gjorde vid halv sju snåret! Så vi bestämde oss för ett morgon dopp i det spegel blanka vattnet :) det var så mysigt MEN kallt som faan i vattnet! Jag tvättade även håret i vattnet tihi! Resten av ön vaknade vid nio tiden av att vi hade gall skreke en del hahaha som jossans mamma sa :P Vi tillbringade dagen med mkt sol och bad och lite läsning av min gossip girl bok :D läs lusen vettu! Sen så gick vi en sväng upp på berget så man såg ut över ulvön..så fint! Och på kvällen blev det såklart fest..men dock så kom vi inte in på alma gränd :@ det var fullt..bajs barn! Sånt gillar vi inte alls.



På söndagen vaknade vi lite senare, vid åtta närmare bestämt :) man fick lite sömn iaf. Jossan tog sig ett morgon dopp för att hon höll på dööö av svett och så mådde hon inte helt prima :P men sen efter blev det mkt bättre. Vi åkte iaf iväg till Trysunda/björnviken vid tio tror jag och så spenderade vi hela dagen där..såå himla skönt men lilla jag brände mig i ansiktet och mellan brösten, jag tänkte att nämen det är lite molningt och då behöver jag inte smörja så mkt men det var feeel tänkt.. Har köpt hawaiian tropic aloe vera gel nu iaf. Det svalkade väldigt skönt. Iaf så åkte jag hem igår kväll och nu är jag på jobbet. Såklart är det strålande väder ute men jag får inte ta del av det.. Men imorn är jag ledig men då blire bara o packa. Flyttar in i lägenheten nu i veckan :D:D:D:D så nice! 2minuter till jobbet, jag klagar inte !

Som sagt jossan om det blir fler båt turer ring mig för jag hänka väldigt gärna på :D så du vet tihi. Btw bilder kommer i slutet av veckan. Förhoppningsvis funkar det nu:/

To die for



OHHH MY GOD! Denna ska jag köpa :D:D:D nää fy faan att det är löning imorn :)
Känner ni igen den? Det är en liknade som SJP hade i sex and the city filmen.
Fyyy faan vad snygg den är...ME LIKE HAHA

Den oroliga klumpen

Veckan har börjat igen...känns som att jag inte haft någon helg. Den har gått för fort :/ men iaf helgen var völ som sagt inte som jag hade tänkt mig det blev lite fel helt enkelt men nu är det löst men jag står fortfarande i skuld till både en tjej och en kille. Ajja jag går iaf fortfarande och tänker på det här..med en stor klump i magen. Usch vad hemskt...man vill ju aldrig såra någon man älskar! SUCK JAG HATAR MIG SJÄLV JUST NU!

Ajja nog om det, till helgen som komma blir det lång ledigt så då hade jag nog tänkt följa med på en båt färd :D så himla trevligt..det var år och dar sedan jag åkte båt. Men innan jag beger mig upp till övik blir det nog att åka hem en sväng på torsdag packa mina grejor som jag har hemma och rensa ut mitt gamla rum..nu kommer det inte längre vara mitt..1 augusti flyttar jag in bakom stadshuset :) känns super. Ska nog ta mig en sväng till dollarstore och köpa tallrikar och annat små tjafs jag behöver. En stekpanna skulle nog inte sitta fel. Min syster har nämligen alla dom vi hade i övik :P


saker blir aldrig som man tänkt sig

jadu det blev inge övik i helgen,det dök upp en annan grej tyvärr :'( hmmm jag hoppas att det löser sig.. Det var ju som sagt väldigt onödigt och dåligt av mig men jag kan inte skylla på något.

Jag lovar att det går att lita på mig, det vettu....jag älskar dig<3

True shopoholic

Alltså nu har jag shoppat lite igen :P hehe var tvungen för jag hade glömt min jacka hemma så jag måste ha nåt varmt med mig i helgen. Köpte en svart kofta, en bh på rea med tillhörande trosor, ett par andra trosor på rea, lös fransar och en vit väska med guld nitar :D den var nice. Så katja är glad flicka nu men nu får det vara nog med shopping på ett tag. Jag måste ju ha pengar kvar oxå :P men nu är det iaf bestämt, jag far till övik imorn och då blir det fest :D med jossan o linnea skulle jag tro! Det blir nog hur kul som helst hoho..Jag längtar;)

äcklad :S

igår var jag med om en blääää sak...som ni kanske vet eller om inte så får ni veta nu....jag brukar alltid råka ut för dom utländska kreepy killarna när jag är på krogen, till vardags när som helst. Medans mina polare får snygga svenska killar när vi är ute på krogen. Igår fick jag nämligen ett sms av en taxi chafför som skjutsade hem mig i söndags från tåget. Bjöd mig på fest och grejor. Ofta han hade tagit mitt nr från taxi bolaget...det gillar jag inte :@ sen låtsades han att han hade skickat fel och han inte visste vem jag var. YEAAAH RIGHT!!!!! Men jag säger såhär iaf aldrig mer Taxi kuriren. Nästa gång får det bli något annat. Jag vill inte råka hamna i samma taxi som honom igen......Dessutom har jag kille sååå back of !!!!

Shopping glädje

Idag gjorde jag världens fynd alltså. Ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR pilgrim smycken men det blir ju inte att man går och köper ett sånt varje dag för dom är lite dyrare och det förstår man ju! DOM ÄR SÅ SNYGG JU. Men iaf så köpte jag mig en guld ring med massa olika stenar på i rött, guld och svart tror jag det var. Det var 50% på den och hade kostat 199:- så jag slog till. Sedan så köpte jag en berlock till mitt långa halsband i samma serie. Man samlar nämligen berlocker till den. Jag köpte en tax berlock. Det passar ju så himla bra när man har en sådan jycke :D NÖJD! Den kostade 109:- kr och så var det 30% på den. Båda sakerna köpte jag för 179 drygt. Kan man kalla det äkta shopping glädje eller vad? Lär nog gå tillbaka och köpa ett berlock armband oxå, plus en ring, plus ett armband, plus ett..........ajja jag skulle som sagt kunna köpa hur mkt som helst av pilgrims grejor.

Häromdagen köpte jag dessutom två somriga nagellack som jag hittade på h&m av märket mavala. Ena som är aprikos färgad heter milky och den andra är ljus blå och heter tropical :D Sjuk fina!


Fucking väder

Alltså varför ska vädret vara så JÄKLA bra när man jobbar? :@. Det är så himla typiskt. Jag tror mitt namn för med sig otur :/ a ja man får väl hoppas att det blir bättre väder till helgen. Då ska jag pressa kan jag lova :D:D Man kanske ska köpa sig en ny hawaian tropic, min tog ju slut i turkiet! Apropå utomlands när jag ändå är igång. Jag har ja som sagt tänkt att jag ska åka utomlands andra veckan i september så om det är någon som vill hänga på så säg till nu !!! Jag måste verkligen få en veckas sol och bad känner jag. Cypern och kanske turkiet (fast marmaris) står på turlistan isf. Let me know!

Förresten sorry att jag inte har hunnit lägag upp så mkt bilder men datorn där jag har inställningarna för mobilen funkar inte riktigt som den borde för mig så ni får stå ut med det ett litet tag ;)

puss o hej leverpastej

2 och ½ år :)

Idag är dagen D. Jag och alex firar två och ett halvt år. Helt otroligt! Att vi har dragits med varandra så länge :) men jag gillare. Vi bestämde för att fira det lite i förväg igår genom att ta ett bad tillsammans och bara ha det mysigt. Sedan så spenderade han natten hos mig. Kändes konstigt att ha honom bredvid mig på en vardag . Det var så himla länge sen och bara därför kundej ag inte sova. MEN glad för det är jag iaf..sova kan jag göra inatt. Då ska jag lägga mig direkt när jag komma hem sedan vakna igen för att se so you think you can dance :D

Ja föresten håll tummarna att helgen blir prima väder! Då är jag nämligen ledig.


Tåg förseningar

Nu har jag spenderat helgen i Östersund hos Carro. Kom hit i fredags. Mitt tåg skulle åka 11.52 men eftersom jag heter Katja så var väl såklart tågjäveln försenad till kl halv tre!!!! Eller föresten kvart i tre. Min vanliga otur:@.

Det var tydligen nån bran eller något i fränsta som gjorde att det blev räls fel. Så jäkla typiskt. Men som tur var hade jag inte så jätte bråttom. Pengarna för den biljetten ska jag oxå få tillbaka. MEN i form av rese checkar. Men det är ju tur att dom kompenserar för det! Tur för dom. I vilket fall så har jag haft en mysig helg här uppe förutom att det har varit skit väder. Vi har gått på stan och shoppat lite, jag köpte faktiskt två kokböcker :). Sedan så har vi varit och sett Mamma Mia filmen på bio. Den var mycket bra. Dom sjöng en hel del iaf!

Men nu är det strax dax för hemfärd. Vid fyra tiden närmare bestämt. Hur ska jag då sammanfatta denna lediga vecka? Den har varit helt okej faktiskt förutom att mina planer för att sola hela veckan har inte gått så bra eftersom vädret har varit SKIT! Såhimla typiskt. jag ska alltid drabbas av otur. Men det är väl antagligen för att jag heter Katja. Perfekt! Tack så mkt vädret :@ (morr)

Gatufesten 08

Ni ser väl att vi älskar Håkan? ;)

buss j**la strejk

alltså jag fattar inte hur man kan hitta på en sådan fånig grej som buss strejk..vanligt folk drabbas ju faaaan! Idag stog jag och väntade i 40 minuter på en buss som ALDRIG kom! och min syster skulle till övik och hennes buss kom inte heller! Till övik kan man inte ta sig på något annat sätt än med 10 och 100 bussar! HUR I HELA JÄVLA HELVETE TÄNKER MAN????? visst jag förstår att dom vill ha högre betalt men se hur det gick för sjuksköterskorna...INTE SÅ BRA VAAA näää just det! åhh palla strejk...Men visst ni som har kör kort och bil kanske inte berörs men jag har körkort MEN ingen fucking bil så då äre buss faan som gäller. Säger bara det att snart är det bara en tidsfråga innan alla bussar häromkring går i strejk. Då kan man ju inte ta sig från svall heller. PERFEKT! och så hade jag tänkt åka till övik nästa helg men om detta fortsätter. GLÖM DET ! bajs baaaaaaaaaaaaaaaarn

en helt vanlig måndag

Idag var då första dagen på min semester :) så skönt faktiskt. Men vädret har väl inte varit så jätte varmt, mest bara soligt och såklart blåsigt när man spenderar den i h-sand. Först och främst sov jag till kl tolv...det är för länge för min del. Får så himla ont i huvudet om jag sover så länge :/ så dagen började med en sur katja och en sur alex för att jag blev sur på honom. Men sen så gick det över. Jag bjöd honom på lunch på rutiga duken. Man säger ju att bästa sättet att fånga en kille är via magen ;) och det stämde idag. Det blev iaf en sallad. Efteråt bjöd alex på glass på donken där vi satt utanför och "glassade :D" i solen! Resten av dagen har vi inte gjort så mycket. Tittat på film och bara chillat.

Vi får hoppas nu att det blir bättre väder imorn och resten av veckan. Jag MÅSTE SOLA NU! Är så himla blek. Har typ inte fått någon solglimt denna sommar känns det som. Men så blire när man tjänar cash ;) ciao

gatufesten 08

o my god vilken härlig helg :D det blev som jag hade tänkt om inte LIIIITE bättre!

Torsdag: Jag jobbade till sex ovh då var det bara springa ner och möta jossan på buss stationen sedan åka taxi hem till granlo :P fixa och dona i ordning oss sen så var det gatufesten som gällde. Dock inge mycket fest eftersom jag skulle jobba dagen efter.
Artist vi såg: Magnus Uggla, han var helt okej faktiskt men jag kunde ju inte liksom texterna till låtarna utan mest bara refränger. Men han var helt OK!

Fredag: Jobbade till sex idag också men eftersom jag inte skulle jobba dagen efter så blev det FEST! Hmm nu måste jag tänka vad gjorde vi? jo just det jag ocj jossan satt hemma hos mig först och drack sedan så drog vi till ibis till anna och drack lite mer där.
Artist vi såg: THE ARK SMÄLLDE IGÅNG 24.00 FYYYY SATAN vad dom var bra...jisses jag skrek och skrek och skrek. Var så himla lycklig :) det levde verkligen upp till mina förväntingar men jag glömde köpa en tshirt :/ men som tur har jag en redan sen innan. Avslutningen på den konserten var så himla mäktig. Callenth you, comment I tillsammans med HÅKAN. En massa glitter faaan vad bra. Om ni vill kika in så gå in på youtube och sök på the ark gatufesten ;)

Lördag: Idag var vi trötta som faan vi sov väl till elva kanske eller nåt. För lite sömn för min del. Vi gick till affären och handlade käk för kvällen sedan vid tre tiden börja vi gör iordning mat. Kyckling, potatisgratäng och sallad :D mums!
Vid fem började vi dricka och greja...vid sex åkte vi till mimmi o co där det blev mera fest.
Artist vi såg: HÅKAN HELLSTRÖM SMÄLLDE IGÅNG 20.00 han var jävligt bra måste jag säga. Man blev kär i honom. Så jävla snygg.. När han sjöng det är så jag säger det var tårarna nära :') Fick iaf tag på en håkan tshirt och två skivor för 450 spänn. Sååå nöjd.

Kvällen fortsatte sen med fest på first hotels hos några bekanta, lite mer vin och fylla.
Artist vi såg: HÄSTPOJKEN SMÄLLDE IGÅNG 23.00. Det var några jag inte hade hört så mycket utan bara någon låt. Dom var faktiskt bra. Över förväntan och det är alltid roligt. Och jossan var jävligt nöjd efteråt. Hon köpte sig själv en hästpojken tshirt ;)
Sedan fortsatte kvällen i madhouse tältet med dans och sång, plus med förstörda skor på köpet :/ eller nja dom går väl att fixa men det är ju jossan och mina favvosar ju. Påvägen hem fick vi iaf hjälp av en kille som gav tips om hur vi skulle fixa skorna... Trevlig grabb det :P men nu faaan vad lång inlägg det blev ajja det var en jävla kul helg iaf. JAG VILL IGEN! Tack jossan ;) MEEEE LIKE!

tisdag

alltså veckorna nu förtiden dom bara rinner iväg :P jag har så fullt upp på jobbet så man hinner  inte med riktigt!
Ja vad kan man säga om svall och att man har ett jobb tro? Jo jag tjänar pengar :D och shoppar hela tiden hehe

aa nu på torsdag börjar gatufesten :D jossan o syster kommer..det blir nog rööjj!
o såklart the ark på fredag :D:D:D:D längtar


RSS 2.0