Jamen hey..

Före:


Efter:

Jamen nog tycker jag väl att jag fått lite färg. Eller vad? ///Katja

ps: Nöjd finne :D


Thailand <3

Nu börjar denna kyla komma sakta men säkert komma tillbaka och det är inte okej. Jag flagnar och är torr överallt. Smörjer mig aldrig i vanliga fall men nu blir jag så illa tvungen :/ använder en kropps olja till och med. Tänkte lägga upp lite bilder från Thailand. Bara drömma mig bort en liten stund.

Åhh underbart. Ta mig tillbaka//Katja


snart så :D

Helgen närmar sig med stormsteg. Det går fort som faan nu på veckorna vilket passar mig utmärkt :) Nu till helgen sticker jag upp till Övik. Var ett bra tag sedan jag dansade mina lurviga där så det ska bli jättekul. Självklart äre hos Josie jag hänger. Får se om man träffar på några andra stollar oxå!

Jag har slagit av en nagel oxå. Går och stör mig på den som faan :@. Måste se till att boka en ny tid snarast. Försökte ringa hela dagen idag men hon hade kunder så jag får försöka igen imorn.
Ett ännu mer minus är att jag har börjat bli torr över hela kroppen. Det stör mig och är skitfult. Jag smörjer med deeper och en kropps olja för att undvika mer torra fläckar. Det är inte nådigt som jag ser ut nu. Bläää!! ///Katja

Diss lista

Nu kommer en liten dissa lista. Saker jag stör mig på som fan!

*Sverige på vintern:
Jag är torr precis ÖVERALLT!!! All färg bara fäller. Har ALDRIG varit såhär torr tidigare. Och det är faan inte coolt :@

*Folk som är i vägen:
Man går på stan och har kanske lite brådis, nääää då jävlar står folk i vägen eller så går dom JÄÄÄÄTTE sakta på ett led så man absolut inte kan slinka emellan. Skit irri!!

*Sista minuten människor:
Jag är en sån som gärna är på plats minst en 15-20 minuter innan sagd tid. Tycker det är oförskämt att komma sent när jag själv ALLTID är i tid. Jag hinner bli stressad och arg. Skärpning!!!! Ja vad skönt det kändes att få skriva av sig lite :D hehe///Katja

ps: Jag har inte klippt mig kort :D jag bara lurades tihi

Vad har jag gjort!?

Nu jävlar, jag har slagit på stort :D jag har gjort nåt nytt, men vad har jag gjort?

Här kommer en ledtråd :)Och det är inte naglarna jag snackar om :) ///Katja

Hiss lista!

Jag gör som min kära vän Josie men jag gör en hissa lista istället för dissa ;)


* Thailand:
Att jag inte upptäckt detta land tidigare. Helt underbart land. Dock så har det säkerligen varit flygresan som stoppat mig. Men nu när jag gjort denna resa så SKA jag absolut tillbaka. Vi åker igen i Januari. 1 månad :)

*Krogen:
Nää jag är inte alkis, tycker bara att det är jävligt roligt att gå ut. Vad ska man annars göra på helgerna här? Just det, dessutom är jag singel så jag KÖR PÅ!

* Sofie Jönsson:
Man har inte en lugn stund när man är med henne. Absolut en av mina bästa vänner. Vi gör väl inget annat än att skratta och ingen annan fattar nåt :D

* Mina kunder:
Det är dom som gör det så roligt att komma tillbaka till jobbet. Sen säger dom att dom har saknat mig;D då kan man väl inte annat än att bli gladr. Har hur gulliga kunder som helst. Det är dom som gör det extra roligt att gå på jobbet(såklart mina kollegor oxå!)

///Katja

Då börjar vi då

Åhh Thailand var helt underbart! Hade inte allt för höga förväntningar förutom att det skulle bli himla skönt med värme. O nog kan man säga att det var varmt där borta. Det var över 35 plusgrader varje dag :) jag har hunnit med att vara i Pattaya, Patong och Bangkok. Det blev besök i stor städerna denna gång, men det var hur bra som helst ändå.

Börjar med Pattaya:

Där hade vi först kurs i tre dagar och umgicks med alla som var på kursen i sammanlagt 4-5 dagar. Vi bodde4 på ett super lyxigt hotell vid Jomtien beach. Tyvärr tyckte vi inte stranden var den bästa men hotellet var kung. Kursen var oxå bra och givande. Efter dom dagarna bodde vi hos Sofies kusin Björn som bor4 i Pattaya med hans sambo. Där höll vi oss sedan 4 dagar till. Man kan säga såhär, där blev det BARA fest. Ingen sol och bad för stränderna där var så små.

Andra stopp, Phuket/Patong:

Vi bodde vi patong beach och det var hur bra som helst. Där fick vi tag på ett billigt boende som funka bra. Där blev vi kvar i 8  dagar. Där blev det mkt sol och bad plus lite fest. Dock vart vi lite besvikna på festlivet där eller det var inte dåligt utan bra. men inte alls lika bra som i Pattaya :D:D

Tredje stopp, Bangkok:

Där blev vi bara i en och en halv dag. Vart i princip bara sova och sedan ut på det stora köpcentret MBK. JISSES vad stort det var. Vi hann bara gå igenom typ en fjärde del. Vart lite shopping där men det var mest Sofie soom shoppa. Senare på natten mot idag så åkte vi vår färd mot Sverige..

Har hänt en himla massa grejor men orkar inte gå in i detalj här, blivit mkt tripper och turer på olika ställen. Möten av nytt folk osv..Detta gör defenitivt jag och Sofie om. Men nästa gång då blir det minst en månad. Längtar redan :) ////Katja

HEMMA FRÅNB THAILAND :(

Eller det är ju som man säger borta bra men hemma bäst! DOCK så hade jag gärna stannat ungefär två veckor till. Så nu har jag och Sofie bestämt att nästa år är vi borta en månad typ hela kalla januari. Det är alltså bestämt nu, bara börja spara.

Dock orkar jag inte skriva allt för mkt just nu så jag sätter in en liten bild på en fresh Kääät!


Som ni ser på bilden (kanske lite otydligt) men så är mina naglar förlängda med ett fräscht glittrigt lack! Gjorde om dom en gång till innan jag åkte hem och då blev det vanlig fransk manikyr. Skit billigt att göra naglar där. Typ runt 300-400 spänn om inte billigare ;) ///Katja

Off to Arlanda!

Ja gårdagen, vad ska man säga om den? Spenderades iaf med Jönsson. Vi drack, åt och sedan slutade med dans på memento. Väldigt mkt folk där :)

Idag har jag sprungit runt som en tok här hemma, packat, blekt jönssons utväxt, ätit, kräkts upp det jag ätit, blivit pigg som fan, duschat och nu slutligen fick jag sätta mig vid datorn! Åker till arlanda idag och sedan kommer jag vara där nere fram tills flyget åker imorn eftermiddag. Så vi spenderar helt enkelt natten på arlanda. Vi unnar oss väl nån drink eller två. Nää jag bloggar en sväng imorn innan jag åker oxå. Puss på er alla///Katja


RSS 2.0