helgens bravader

ja nu sitter jag hemma hos mamma igen då, var väl tänkt att jag skulle åka raka vägen från övik till svall idag med jag kände att det vore så trevligt att umgås med mamma lite till så jag for hit :).

Helgen kan väl summeras som väldigt rolig och trevlig. Kändes bra att spendera den i övik. For upp igår till tolv tiden sedan var det raka vägen till stan som gällde. Här skulel shoppas :P så det blev så oxå, en concealer pensel och ett par nya lola fransar. Det bidde även en klänning i blått från cubus. Passar bra nu när man är red head. O så blev det tre halsband från ur o penn. Varav två med hjärtan på hehe. Jag har när jag tänker efter en hel del halsband med hjärtan på men man kan aldrig få för mkt. Så bidde det även en svart varm klänning/tröja från vero moda. Otroligt skööön. Velade fram och tillbaka om jag skulle köpa den men det fick bli så.
På kvällen blev det som sagt fest först hos jonna där jag, jossan och sofia befann oss. Senare så begav vi oss till harrys där det var ett jävla drag. Fasiken vad roligt det var där. Mkt bättre än plattan!  Och så blev det sängen vid halv tre tiden.

Idag så tog vi oss en fika på stan eller snarare lunch jag, jossan o jonna+ sanna kom sen oxå. O så en glass nere i hamnen för det var så fint väder. Sen så har man inte hunne med så mkt efter det. Åkte hit vid sex och så äntligen så ringde alex :D:D:D lyckan var total! Som man har längtat ihjäl sig. Har börjast snora nå så kolosalt så jag trodde först att det var pga av en katt för dom verkar jag inte tåla så mkt men jag tror jag är påväg att bli sjuk. Jag har ju vare omkring sjuklingar i veckan både på jobbet och med jonna. Så det vore inte helt omöjligt. Känner mig tung i huvudet och snoret bara rinner. Hyffsat roligt. NOOOOOT! ajja nu så blire spiderman 2 på tv:n och sen sova. Imorn så blire färd tillbaka till svall igen och bara jobba på :) ajja peace!


Rock star- YOU SUCK!

nu är jag nyss hemkommen från svall så jag sitter och väntar på att bastun ska bli varm så jag kan sätta mig där o mysa :) göra en liten kerra inpackning. GODIS FÖR HÅRET yum! Varför jag komma hem såhär dags är för att jag jobbade över lite på jobbet idag, hade två färg kunder på eftermiddagen som tog lite tid men fasiken vad snyggt det blev :) så nöööjd. Sedan for jag en sväng till hsand för att uträtta lite ärenden åt svärmor och så fick´jag såklart käk där!

Så nu sitter jag alltså här. Är lite scared eftersom det är så jävla mörkt ute och vi bor i skogen.  Tacka vette o bo inne i stan! Sedan har jag börjat bli lite rädd att köra när det är såhär mörkt. Tänk om det hoppar fram en älg :S

ahhh just ni vet när man kan bli så JÄVLA less på en låt så man skulle bokstavligen kunna mörda någon. Det är jag nu på nickelbacks JÄKLA låt rock star! Den är så sjukt dålig.. blääää jag hatar den. Det hjälper ju inte att man spelar sönder den på fucking rix. Tack p3 för att ni spelar tio ggr bättre musik.
over and out!

Seriös blogg torka

nu är jag äntligen hemma i spränkan hos mamma o pappa. Dock är ingen hemma förutom lill grisen ville :) men han är mysig han oxå. Jag har iaf absolut inte haft någon tid övers för blogg skrivandet. Jag har helt enkelt kommit i en seriös torka. Pallar fasiken icke skriva nå¨t numera...jag tror jag är deppig :S saknar alex mer och mer hela tiden när han är uppe i boden allt längre perioder och så är jag konstant trött hela tiden :/ inte bra..Idag på jobbet var jag värsta skakis och hade världens klump i magen som att jag snart skulle explodera i nån slags gas attack eller lip attack...faan det är någe fel, antingen ska jag snart ha min lingon vecka eller så är det nåt annat.

Är helt enkelt less på allt och det enda jag ser framemot (förutom att träffa jossan i helgen :) och jonna ;) är att jag snart får prata med alex igen. Han är nämligen ute på uppdrag i skogen så han åkte ut i tisdags morse och kommer inte tillbaka förrän söndag kväll och det innebär no phone :'( jag längtar ihjäl mig...han cirkulerar i mina tankar hela tiden. Jag vill ha honom hos mig i svall på kvällarna och dagarna och hela tiden....SUCK!!! nog om mig och mina deppiga tankar..

Igår kom jonna på besök i svall sjuk som hon var :P skulle åka vidare mot sthml men det bidde inget pga att hon blev allt sjukare under kvällen. Stackare :( men i vilket fall hann vi avnjuta en god middag på en italiensk resturang som heter Invito. Käkade lite pasta, drack ett super gott vin och käkade gudomlig efterrätt..men det kostade kan jag lova men men :P  så det blev senare en tidig kväll eftersom jonna inte mådde så bra men vi hade det mysigt i sängen oxå :D aldrig fel att sova med någon breve sig..hatar att sova själv ...

ajja nu får jag väl mysa med ville, och så ska jag ägna flera tankar åt alex håll. Blir att åka med bilen till jobbet imorn bitti. Blir nog nice det ;D


red head!

löradgen blev inte direkt som jag hade tänkt utan det blev fest iaf hos joulin:) det var trevligt värre det! Sen så gick jag en sväng ner till min arbets kamrat tess och hennes vänner som festade huset nedanför gatan. Det var i övrigt hon som färgade mitt hår RÖTT :D i lördags! Det känns så rätt att ha denna färg, och inte för att skryta med jag passar i blont, rött och brunt hår. Fråga alla som sett mig i dessa tre färger ;) jag gillart iaf! 

veckan har vare kaotiskt med mkt jobb och lite sömn. Me nu har jag iaf fått träffa alex ballex ;) det var ett kärt återseende kan jag lova! NÄÄÄÄ nu palla jag inte skriva mer. Ska titta på sista minuten resa nu :D

SLUT


hangover

ja då var helgens fest bravader slut för denna gång...men visst varne kul allt :) det blev olika former av rose vin "mumma" och gott sällskap! Det bidde iaf förfest hemma hos mig i lägis och som den såg ut i morse glas, popcorn och flaskor överallt. BLÄÄÄ jag hatar dagen efter städet. Men ajja det får jag ta senare :P
Men det hela slutade med att vi aldrig gick ut nånstans hahaha! Men så kan det gå. Bättre nästa gång ist.

Imorse var jag, angelica och jossan bakis såklart. Jossan den lilla lärkan var pigg tidigt så man fick sig inte mkt sömn haha :P men jag tar igen mig ikväll..dåå ska jag sooooooova. och steka lite finsk korv. MUMMA!

ja just nu om nån timma sådär så är jag mörkhårig ja i liknande som ashlee simpson. HOPPAS jag passar lika bra i den färgen som hon gör ;) lite nervis är man allt!
ajja nu blire mer pepsi max tack! CIAO

Ibland har man tur



Idag är en sån dag  när katja drabbas av tur. Har stått i shoppen hela dagen och jobbat idag för ovanligehetens skull och idag fick jag ta emot inte bara en soothie utan tre ;) överlycklig. Även fast man hade velat mumsa i sig alla så får såklart resten av mina arbets kompisar smaka oxå :) det var en som var hallon och yoghurt smppthie, en persika och en mango :D:D mumma för smaklökarna!
A just glömde säga att det var från Barista mittemot vi fick dom i från. Vi har ett sammarbete med dom gällande mat till våra kunder :)

Ibland ska man drabbas av tur oxå :)

Fiesta och Siesta

jag har då inte skrivit mkt nu alltså..men stressig vecka och full rulle hela tiden. Ikväll däremot blir det fest :D:D:D i svall ikväll. Jag längtar så mkt ..har ju inte hunnit tage nån fest runda här sen det blev flytt hit. I vilket fall så kommer jossan och angelica hit :) det blir riktigt nice..men vart vi ska gå är ett mysterium .

Nu är det iaf bestämt. JAg ska åka utomlands vecka 37 med jossan om vi hittar en bra resa med ett bra pris :) jag behöver verkligen det här. Ska blir kul och ätnligen ska man få lite färg :D håll tummarna för att vi hittar en billig resa till grekland eller cypern ;)

Hoppas jag får träffa alex i helgen nu..jag är less på att vänta i två veckor..jag har mina behov och så saknar jag honom så otroligt mkt :'( han har ju haft mkt uppe i boden dom två veckorna oxå så vi har väl hörts via telefon ja låt se nu, två eller kanske tre ggr. Kn ni förstå att jag saknar honom...<3

xoxo katja ;)

Blogg torka

nu har jag inte orkade eller hunnit skriva på länge faktiskt men då skriver jag nu ist. Det har varit full rulle på jobbet nu så man har i princip sove, ätit, jobbat, ätit, jobbat, ätit, sovit. Ja så har det sett ut den närmsta tiden hehe :P

helgen var ganska händelserik..åkte till övik i fredags efter jobbet för att gå på bio med syster. Vi såg The dark knight, SÅÅÅÅ BRA FILM. Väldigt sevärd. Batman alias christian bale är inte bara lite snygg. Sen så på lördagen blev det lite reunion med andrea och anso på stan. En god lunch på port nio :) träffade även helena och andreas nya kille :) mkt trevligt var det. Sedan var det tänkt att jag skulle åka till hsand och träffa min älskade MEN det blev ändrade planer till slut :'( så jag begav mig hemåt för mamma hade inte hunnit åkt iväg med nyckeln så jag kom in. Sedan blev det lite impuls festande på crusingen i kfors med carina och jessica. Hade riktigt trevligt iaf. Jag dränkte mina sorger i alkoholen :/ inte bra.
Fick iaf skjuts hem av min gamla klass kompis krille berg shyst shyst! Riktigt trevlig prick det! När jag kom hem satt jag och filosoferade med mamma en stund. Sedan lägg dags.
Söndagen spenderade jag bakis, snabb fika hos tess och så låg jag och saknade alex <3 ja hemfärd till svall på kvällen.

Slut på inlägget

Urkult

Det blev trots allt en liten snabbvisit till kultan igår. Det var mkt trevligt faktiskt. Vi kom dock inte fram förrän vid se men det tyckte jag räckte gott o väl :P
Vi mötte iaf upp alla "nora bor" och partade loss litegrann. Drack några gin long drinks MUMMA! Käkade lite thai och softade bara. Helt okej för min del :) Köpte lite smycken oxå. En jättefin silver ring och ett par örhängen. I trä var det visst bestämt :P men det var skit snygga iaf. Köpte även ett armband åt min pojkvän som ska bevisa vår kärlek till varandra :) och så fick jag ett av honom tihi.

Ja nu iaf ska snart militären åka tillbaka och jag ska väl kanske åka hem till morsan en sväng tror jag :) saknar mamma litegrann och sen så fara ner till svall och packa upp i lägenheten (det ser förjäkligt ut) och sen så soooooova! Jag har inte fått mkt sömn inatt. Det blev väl runt fyra timmar. Men det är ju svårt när man är på festival, sover i bilen och har en snygg karl breve sig ;) Ja just det jag ska hämta pappa från tåget inatt vid fyra tiden. Det blir nog skit kul. NOOOOT!

Bilder från Ulvön



Sexy baby ;D

Bilder från Ulvön


Denna bild var på morgonen vid sju tiden och det var helt vind stilla och helt spegel blankt vatten! Så fint

Bilder från Ulvön


Bilder från Ulvön


RSS 2.0