Solen skiner!

Åhh vad jag har sovit helt underbart här på hotellet. Lovely! Solen står högt på himlen och så har man hunnit få i sig en ordentlig frukost. Gilla skarpt! Nu ska vi strax fortsätta kurs dag nr 2. Vi håller väl säkert på till och med halv sex eller nåt ikväll så det blir en lång dag. Är nog inte hemma i svall förrän vid åtta-nio tiden ikväll..

Nä nu ska jag packa iordning på allt. ////Katja


Kurs på Ulvön!

Nu har jag svidat om för att käka lite tre rätters middag. Är ju här på ulvön på kurs då med Kerastase. Vi bor på hotellet här och dom håller på att renoverar för fullt här men det kommer ju bli super fint när allt är klart!

Här är min säng som jag ska gosa i sedan:



Såhär glad blev jag när jag fick se rummet:



Vi hörs senare gott folk. Nu ska jag njuta av maten och trevligt sällskap//Katja

Nu kör vi!

Åhh idag började dagen bra med att jag har fixat naglarna :) så nu sitter jag på jobbet. Håller på att grejjar med mode visningen :) mkt att göra men kul oxå :) så jag passar på att göra lite reklam på bloggen här. 14 maj på oscar här i stan kommer vi har mode visning tillsammans med martins, affärern,kharma, body shop och 925. Kommer bli super! Temat nu är sagotema.

Ahh just det vill passa på att gratta Angelica som fyller år idag oxå ;) blir bio eller käk ikväll med na..Nu återgår jag till min planering///Katja


Inspiration ggr tusen

Vi har haft Schwarzkopf teamet hos oss på sax o kam hela dagen. FUll rulle till max och kok hett!! Däremot så har dom gjort mkt nya frisyrer och klippningar som är döö coola! Det var nämligen visning på våningen för oss frisörer. Slänger in lite bilder så ni får se vad som är inne i vår/sommar! Jag gillar dom med lockar och mkt spets på kläder mest. Thats so me :)









Bra visning gjord av dom duktiga schwarzkopf frisörerna :) ///Katja


Helgen var guld

Så bra helg det var kan man säga. Såklart så går den fort som attan men men:P nu är jag hemma i spränkan. Momma är här från Finland så jag hoppas hon stannar här bra länge oxå. Vi ska åka in till Kfors och såklart hade jag lämnat sminket hemma eftersom jag tänkte att jag inte ska nånstans. Men jo daaa, så jag lånar smink av syrran.. Slänger in några bilder jag snodde från Jossan tihi ;)




////Katja

Festen kan börja!

This is what I'm drinking tonight. And jäger of course ;)



///Katja


Hoffmaestro och galningarna..

kan väl inget annat än bli en bra kombo till helgen:D



GILLA!!!///Katja

Slut..

på mini påsklovet nu :P känns som att jag varit borta i flera veckor från jobbet! Dock går jag inte till jobbet idag som världens piggaste utan jag har en hals som gör ont och så huvvet är alldeles tungt. Undra om det är därför jag har haft konstant ont i huvvet i en och en halv vecka, för att jag har vare påväg att bli sjuk!? Kan nog vara så..

Btw igår hann jag handla lite vår/sommar grejor. Blev ett par gladiator sandaler på h&m för 100 spänn oc hså köpte jag en bikini överdel. Måste egentligen köpa en helt ny men jag hitta ingen som föll mig i smaken. Sedan så följde även en hudkräm med b.u.s i hem. Har börjat bli så otroligt blek igen efter Thailand så nu ska det fuskas :) ikväll kanske man ska springa och sola en sväng(undra om angelica är på!?)..

//Katja

Sitter och smider lite planer!

Jag ger er en hint :)








Underbart :) Vill nu ///Katja


Gud förbannat!

Ja då besökte man kramfors uteliv igår och det var jättekul INNAN vi kom ut på krogen. Träffa både roligt folk ute och det som var mindre roligt. Blir så himla ledsen över att allt ska bli som det blir. Och jag tänker absolut inte ta på mig nåt ansvar för det som hänt tidigare. För att jag har inte gjort något fel.

Jag har på sista tiden varit väldigt bitter på karlar och det här spädde bara på det ännu mer. Ajja nu ska jag slänga i mig en taco. Jag är hungrig :) ///Katja

RSS 2.0