tokyo jane

tänke skriva en liten truddelutt nu när jag har lite boring! Löningen närmar sig med stor steg vilket jag tycker är helt perfekt. Lönen denna månad är helt underbar. Nu kan jag leva loppan ;)

har iaf handlat två armband av ett nytt märke som vi fått in på jobbet igår. Tokyo jane heter märket. Googla och se om ni hittar. Dom är så himla fina, skulle vilja ha alla färger.

Btw känner mig sugen på en burgare så jag köper mig nog förmodligen en sedan. Och tar en promme oxå, perfekt :)

over and out/KL


monday- full fart mot helgen ;)

helgen flög förbi väldigt fort. Igår blev iaf jag och alex bjuden på hem pizza av william och frida. Det var väldigt gott. Plus lite chips och dipp, fast tyvärr så fick inte jag ta del av dom så mkt eftersom alex vägrade låta mig komma i närheten av dom. Han vill inte att jag ska käka :P så om vi flyttar ihop blir det ett big problem.

Jag längtar som sagt redan till helgen. Har planerat den så bra :D det blir övik på lördag för lite fest skulle jag tro. Det kännas helt perfekt. Sedan så tror jag att jag ska försöka komma hem en sväng (kanske), och så behöver alex bli klippt oxå....får väl se hur jag lägger upp det.

Veckans planer då?
*Kerra kurs på onsdag.
*MÅSTE BLIR KLIPPT I VECKAN.!!!!! Frivillig? :)
*Löning på torsdag :D
* Betala räkningar.
*Fest på lördag

Ps: Jag har köpt ett alldeles underbart nagellack idag. Deep blue från mavala. Den är alldeles mörk blåååååå, HELT UNDERBAR. Jag är kär!

lördag

jag tänkte hålla er uppdaterad om vad som händer i mitt liv denna vecka. Eller snarare sånt som har hänt.

*Såklart har det varit jobb hele veckan lång. Tisdag var jag ledig så jag tog en sväng till alex och hema till mamma. Mysigt.
* Det har varit avskeds middag på olles i fredags med gott käk och något sånär med alkohol. Så huvudvärk idag har man så det räcker och blir över :P
* Jag har färgat håret IGEN! Men färgen är så jävla snygg. La på samma färg som jag hade haft förut i hela håret och så vävde vi några koppar slingor oxå. Lite mörkare under luggen blev det a. Skit bra färg. Bild kommer senare.
* Sitter på jobbet nu och ska jobba till tre :P känns sådär idag när huvudet inte riktigt vill hänga med. Sen blir det avskeds fest och en sväng med alex.
/ Katja

Lite saker..

Till att börja med är det ett par korta uggs jag vill ha, ett par chinos (gärna två gråa och beige), skjorta (rutig), och ett flätat skärp. Detta är det till att börja med jag vill ha.

Mode freak

nu är det snart äntligen en vecka kvar till lön och då ska jag gotta mig litegrann i höst modet :D me like! det komma ju tillbaka en hel del godingar vilket är perfekt när man har kläder som passar från förra hösten. Tex mina paljett kjol, paljet väst och paljett basker :) jag gillar dom så skarpt. Som josie sa om frans modet, vi connectar bra där. Dessutom komma mina lila strumpisar till bra användning nu oxå, plus kavajen jag inhandlade i somras :) återanvända är ju helt i min smak och mycket billigare än att köpa allt helt nytt. Jag ska iaf fixa lite bilder som sammanfattar det jag tänkt köpa för denna höst.
/SLUT PÅ INLÄGG

På allmän begäran


Såhär ser jag då ut nu med röda håret. Dock är det lite mer kopprigt nu. Just som ashlee simpson.
Precis som jag vill ha det. Men färgar det igen troligen i veckan

Party


Ahh just en bild från ett party för några veckor sedan :) Mucho bra kväll

lill lördag

idag har varit en väldig händelse rik dag :) jag har varit i byn och fikat lite med lina tess och carina. Lina har nu bara sju veckor kvavr tills barnet kommer ! Spännande att nån i ens närhet ska ha barn . Vi vandrade omkring lite och kika men hittade inget speciellt. Åker trots allt till övik imorn så där lär man hitta lite mer saker . Ska bla köpa en present till syrran som fyller arton på fredag :) tiden går fort nu alltså.

Nu sitter jag iaf hemma hos tess och vi ska käka lite tacos och dricka lite vin. Iaf jag och tess för lina blir det ju lite svårt :P. Nä så jag ska säga lite hej då till henne nu eftersom hon var till usa i slutet av månaden och jag kan nog inte vara med på avskeds festen :( men förhoppningsvis hinner jag ! ajja nu så har jag inte tid att skriva så mkt mer..Eller jo just en shoppinglista som ska inhandlas till hösten !

*Rutig skjorta eller klänning från verro.
*Korta fejk uggs från euro skor
*Party shoes from somewere;)
*Jeans från bikbok
*Mineral foundation från loreal eller id.

Det var väl allt för nu.. Kommer säkert bli MINST tio punkter till

måndag

det är så himla skönt att vara ledig :D men dagarna lär gå himla fort kan jag tänka mig. Sitter hemma hos alex, han har åkt iväg och spela innebandy :( så jag har lite tråkigt..Funderar på att köpa chips? hmm a får väl springa ner o göra det snart då. Alex o jag bestämde oss igår för att hyra film på hemmakväll så vi hyrde tre st :) för 120 spänn. Billigt och bra. Det blev romantiska filmen ps i love you som var bra och gullig men boken är way much better. Sen såg vi även meet the spartans som är en komedi av dom som gör scary movie filmerna. Min typ av humor exakt men den var tyvärr inte så rolig jag hade tänkt mig. Men helt klart fick man sig några skratt.

Idag ska vi se 3.10 to yuma med russel crowe och chrisitian bale MUMS! Den hoppas jag är bra... A just idag har vi även tittat på 300. Jag hade nämligen inte sett den förut men den var väl inte så bra jag hade tänkt mig men gerard butler är med så det fixar sig iaf. Ajja nu blire lite simpsons maraton i väntan på alex och lite chips :) hane gött PUSS

nattuggla

jag ska egentligen ligga i sängen och sova sött nu men jag kan helt enkelt inte sova när jag vet att alex snart kommer hem från krogen. Tid för lite mys måste jag nog få ;) om han inte är allt för trött...ja vad annars har hänt i mitt liv i veckan?
Jag har jobbat på och det har gått väligt fort, nu är det helt plötsligt helg och jag är ledig en hel vecka till veckan :D wihoo det känns faktiskt riktigt bra. I övrigt kan jag meddela er alla att jag är pank typ resten av månaden. Känns sådär :/ o dessutom är det just då man ska hitta alla go bitar i affärerna.. Det suger. Ajja nu så ska jag dra..Kanske käka? ;) see ya.

Frukost



Har varit uppe med tuppen imorse, närmare bestämt vid 6.20. Hade tandläkar tid 7.20 i kfors. PÅ MIN LEDIGA DAG :S drygt men vad gör man inte. Har tandläkar skräck med det är bara ta sig i kragen och masa sig dit. Det var i övrigt mitt sista besök innan jag måste betala och då fick jag en present :P en necesär med en tandborste, tandkräm, två tuggummin och tandtråd haha :D men tecknade iaf ett avtal att jag betala 360 varje år och då får jag bara betala det för alltihopa. Det är great det! Man måste väl göra upp så att man går dit på rutin en gång om året. TYVÄRR.

Jag tänkte iaf att när jag komma hem så kan jag lägga mig och mysa med morsan i sängen men inte då, nu är jag pigg som en lärka. Så jag har ställt mig och laga ihop frukost. Baguetter i ugnen och kokat ägg till oss. Så snart blire frukost dax, bra det för jag är hungrig som en varg. Mamma och jag åker iväg till svall vid tolv för hon ska färgas och klippas idag så vi tänkte hinna gå på stan en sväng innan. Myyys! Även fast jag börjar bli pank redan :S men ikväll blire iaf middag med pm mattias och vi har ingen aning om vart vi ska käka. Men det blir nog väldigt trevligt. Jag kan dock inte unna mig något glas vin för jag måste hämta pappa från tåget halv tolv ikväll. Ajja vatten sounds good!

slut på inlägg

RSS 2.0