Då börjar vi då

Åhh Thailand var helt underbart! Hade inte allt för höga förväntningar förutom att det skulle bli himla skönt med värme. O nog kan man säga att det var varmt där borta. Det var över 35 plusgrader varje dag :) jag har hunnit med att vara i Pattaya, Patong och Bangkok. Det blev besök i stor städerna denna gång, men det var hur bra som helst ändå.

Börjar med Pattaya:

Där hade vi först kurs i tre dagar och umgicks med alla som var på kursen i sammanlagt 4-5 dagar. Vi bodde4 på ett super lyxigt hotell vid Jomtien beach. Tyvärr tyckte vi inte stranden var den bästa men hotellet var kung. Kursen var oxå bra och givande. Efter dom dagarna bodde vi hos Sofies kusin Björn som bor4 i Pattaya med hans sambo. Där höll vi oss sedan 4 dagar till. Man kan säga såhär, där blev det BARA fest. Ingen sol och bad för stränderna där var så små.

Andra stopp, Phuket/Patong:

Vi bodde vi patong beach och det var hur bra som helst. Där fick vi tag på ett billigt boende som funka bra. Där blev vi kvar i 8  dagar. Där blev det mkt sol och bad plus lite fest. Dock vart vi lite besvikna på festlivet där eller det var inte dåligt utan bra. men inte alls lika bra som i Pattaya :D:D

Tredje stopp, Bangkok:

Där blev vi bara i en och en halv dag. Vart i princip bara sova och sedan ut på det stora köpcentret MBK. JISSES vad stort det var. Vi hann bara gå igenom typ en fjärde del. Vart lite shopping där men det var mest Sofie soom shoppa. Senare på natten mot idag så åkte vi vår färd mot Sverige..

Har hänt en himla massa grejor men orkar inte gå in i detalj här, blivit mkt tripper och turer på olika ställen. Möten av nytt folk osv..Detta gör defenitivt jag och Sofie om. Men nästa gång då blir det minst en månad. Längtar redan :) ////Katja

Kommentarer
Postat av: Josie

Låter kung ju! :D var så länge sen vi sågs känns det som, och festa tillsammans när fan gjorde vi det sist?! Plus att du kan få din julklapp då, HAHA! Bättre sent än aldrig ;)

2010-01-20 @ 17:29:24
URL: http://thejosie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0